b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

NBA elemzésekkel zárjuk a mai tippadásunkat, több találkozóval készültünk a mai napon és reméljük, hogy most minden az elképzeléseink, illetve a szimulációs rendszer adatai alapján alakul.


I Denver Nuggets – Memphis Grizzlies I

Ezen a találkozón őszinték leszünk Denver Nuggets siker lenne várható, viszont annyi hiányzó van már a keretben, hogy a fogadóirodák is a kezdeti szorzót folyamatosan emelik. Barton, Harris, Millsap, Porter, Thomas, Venderbilt és Murray is kihagyja a mérkőzést a hazai oldalról. A vendégek viszonylagosan jó formát nyújtanak és idegenben is szépen hozzák a mutatókat, jelenleg 7-6 a mérlegük.A Denver hazai pályán 9-3-al áll, ami szintén jó eredménynek mondható, viszont mióta egyre több a sérült folyamatosan alulmarad az ellenfeleivel szemben a Nuggets. Úgyhogy mi bizonytalanak vagyunk a teljesítményükkel kapcsolatban, viszont a vendégek végre nem csak a védekezésre koncentrálnak. Egyre több mérkőzésen 100 pont felett zárnak és ezt emelte ki legfőképp a szimulációs rendszer is, hog az idegenbeli statisztikákat elnézve a legutóbbi 10 találkozón mindössze két alkalommal zártak 100 pont alatt (95,98), de ezen kívül mindig megszületett a 100 pont. Na most a Nuggets védelemből van legfőképp hiányzó, úgyhogy ez a találkozó egy hatalmas over lehet. Statisztikák alapján a Denver is hazai pályán sorozatba overezik, úgyhogy érdemes ráfeküdni erre a lehetőségre főként úgy, hogy a line 200 pont alatt van. A szimulációs rendszer 108-100-ra várja a mérkőzést. “A” kategóriában a 194,5 overt emelte ki a rendszer, illetve “B” kategóriába a Denver Nuggets sikerét ajánlotta. A szakértők is egyetértenek, hogy ilyen “line” mellett ezt az opciót rakni kell, úgyhogy nem kételkedünk, a statisztikák adottak és szerintünk is fogadást kell kötni erre az opcióra.

 Denver Nuggets – Memphis Grizzlies (03:00)
Tipp:Több, mint 194,5 pont) (Játék összesített) odds: 1,61 “B” kategória Tét: 3 egység

I Dallas Mavericks – Orlando Magic I

Második találkozón bízunk a Mavericksben, akikkel már többször nyertünk. Hazai pályán fantasztikusan teljesítenek, szinte megállíthatatlannak tűnnek és szerintünk ma is ők az esélyesei a párharcnak. Az a Magic lesz az ellenfél, akik idegenben botladoznak, viszont felemás teljesítményre képesek. Erről tanúskodik a statisztikájuk is, hiszen 6-6-al állnak. A hazaiak 11-2-vel állnak és hasonló a mérlegük, mint a GSW-nek. Úgyhogy egy szó, mint száz egy szoros találkozóra lesz kilátás, ezért is maradtunk “C” kategóriánál. De , ha a Mavericks hozza a hazai mutatóit, illetve az ott látottakat, akkor nem lepődnénk meg ha simán megnyernék a mérkőzést. A szimulációs rendszer 110-106-s eredményt vár a találkozótól. “C” kategóriába van sorolva a Mavericks győzelme, de ugyanígy a 209,5 feletti pontszám is. Mi maradunk a “biztosabb” megérzésnél és szerintünk nem ma fog botlani a Dallas. 

Dallas Mavericks – Orlando Magic (02:30)
Tipp:Dallas Mavericks (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “C” kategória Tét: 2 egység

I Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves I

Itt nem szeretnénk sokáig húzni az elemzést, hiszen Curry/Durant kettős elkapta ismét a fonalat és a GSW 3. mérkőzése sorozatban nyer 10, vagy több ponttal. Most pedig az a Minnesota lesz az ellenfél, akiknek idegenben borzasztóan megy, 11 idegenbeli találkozón 2-9 a mutatójuk, míg a GSW hazai pályán szinte verhetetlen. 13 hazai mérkőzésen 11-2 a mérlegük. Összességében Curry végre régi formájában a sérülése után, Durant pedig folyamatosan szeretne “felette” zárni. Úgyhogy egy kis belső rivalizálás, de mégis a cél a győzelem. Nagyon jó támadásokban a csapat és látható is, hogy mióta ismét pályán van Curry egy remek védekezéssel ellátott Bucks ellen idegenben 105 pontig jutottak és végig uralták a meccset. Most hazai pályán lépnek fel, ahol legutóbb november 27-én játszottak. Úgyhogy ismét hazai publikum előtt lehet hozni a kötelező győzelmet. Érdekességként legutóbb november 3-án találkoztak a felek ebben a felállásban 116:99 lett a végeredmény. (A szimulációs rendszer 120-108-ra várja a mérkőzést, “B” kategóriába a -10,5 hendit, illetve az over 224,5 opciót is ajánlotta)

Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves (04:30)
Tipp:Golden State Warriors -7,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,62 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: