b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

ATLANTA, GA - MARCH 13: Russell Westbrook #0 of the Oklahoma City Thunder handles the ball against the Atlanta Hawks on March 13, 2018 at Philips Arena in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Scott Cunningham/NBAE via Getty Images)

A napunk zárásaként egy NBA találkozóval készültünk. Egy olyan találkozóra teszünk fogadást, ahol a vendégekben van érték és szerintünk magabiztosan fognak nyerni egy olyan együttes ellen, akik körül mostanság óriási zűrzavar van.


I Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder I

Ezen a találkozón akár bemásolhatnám a Pacers ellen leírtakat. Tehát a Bulls idén széteső formában, teljesen esélytelenek és az edzőváltás sem nyomot sokat a latba. Úgymond most hazai pályán léphetnek fel, ahol jelzem közel 60-70%-ra lefogyott a közönség, tehát ez a rossz idény mindenre kihatással van. Veszekednek a játékosok, nincs összhang a stábban és mindenki egymásra mutogat. Ezen kívül továbbra is Dunn, Portis és Valentine is hiányozni fog, tehát kulcsfontosságú játékosokkal nem tudnak számolni. Az OKC ezzel ellentétben fantasztikus formát diktál az utóbbi időben, ráadásul már a tabella élén állnak. Úgyhogy nincs kérdés és ezt kiemelték a szakértők is. A szimulációs rendszer 98-113-s eredményt vár. “B” kategóriás tippekként az OKC – 6,5 hendikep, az under 219,5 opciót ajánlották és “A” kategóriába a sima OKC győzelmet, amire úgymond alacsony a szorzó. Most mi is bátorkodunk és “B” kategóriába fogadunk az OKC-ra, ahol a -6,5 hendit elképzelhetőnek tartjuk. Úgyhogy bízunk a rendszerben, illetve a látott mutatókban.

Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder (02:00
Tipp:Oklahoma City Thunder -6,5 pont (Hendikep -6,5 pont) odds: 1,65 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: