Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

A napunkat két darab NBA ajánlással zárnánk le. Ma nem találtunk megfelelő értékeket és a szimulációs rendszer is végig “C” kategóriás besorolásokat alkalmazott, viszont az általunk is favorizált mérkőzéseken “B” kategóriás besorolásokat láthattunk.


Az első mérkőzésen a New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks találkozóra teszünk fogadást. A  vendég együttes kiváló formában, míg a hazai fél egy 4 mérkőzéses nyeretlenségi szériát követve ébredezik. Ami egyértelmű, hogy a Pelicans hazai pályán képes maradandót nyújtani 12 mérkőzésen 9-3 a mutatójuk. Ellentétben a Maverickssel, akik hasonlóan mai ellenfelükhöz idegenben botladoznak 10 találkozón 2-8-s mutatójuk van. Ennek ellenére látható, hogy mindkét oldal próbálkozik helyt állni és többször szoros mérkőzéseket alakítanak ki az ellenfelekkel. A szimuláció 123-115-re ajánlotta a mérkőzés végeredményét, ami talán nem is elképzelhetetlen. Összességében a szakértők “B” kategóriában egy alacsonyabb hendit méghozzá a -3,5 opciót ajánlották a vendég csapat sikere mellett. De ezen kívül a 223,5 over tippet is jónak vélték és szintén “B” kategóriába sorolták. Szerintünk is egy szoros találkozó lesz, de valóban kialakulhat az adok kapok. Hasonlóan vélekednénk, mint a hajnali mérkőzésen a Mavericks esetében. Ha megnézzük a Mavericks “Back to back” mutatóit akkor láthatjuk, hogy mindig overeztek (3-0). A vendégek fáradtabbak lehetnek és aki követte a mai mérkőzést láthatta, hogy védekezésük nagyon gyenge és akár meg is fordíthatta volna ma a Portland a találkozót, ha az utolsó negyedben jobban figyelnek. Egy gyengébb Portland ellen 213 ponton állt meg a találkozó, most pedig azzal a Pelicanssal találkoznak, akik igazi kis rohanós csapatnak számítanak. Úgyhogy bízunk benne, hogy egyik fél sem áll meg és küzdeni fognak a pontokért ezzel pedig egy ütős overt hozhatnak össze számunkra. Egyébként a Pelicans szerezte a legtöbb pontokat a szezonban, mint szerzett, mint kapott számokat tekintve. Pontosítva 2953:2917 az Összpontszámuk.

New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks (02:00) 
Tipp: Több, mint 223,5 Pont (Pontszám 223,5) odds: 1,63 “C” kategória Tét: 2 egység

A második mérkőzésen a Toronto Raptors – Philadelphia 76ers  összecsapásra teszünk fogadást. Ezen a mérkőzésen a rendszer 118-107-s végeredményt hozott ki. Hasonlóan vélekedtek a szakértők is, akik két tippel készültek erre a mérkőzésre, méghozzá “B” kategóriában a Toronto Raptors -3,5 hendikep opcióval, illetve “C” kategóriában egy under 229,5 opcióval. Tehát nem várnak nagy csodát és nagy adok-kapok mérkőzést. Ráadásul kiemelendő, hogy a 76ers több hiányzóval is rendelkezik. Ugyan mindkét fél remek szezont fut, de látható, hogy a Raptors jóval erősebb és dominánsabb szerepet tölt be a jelenlegi sorozatban. 25 találkozón 20-5 a mérlegük és egy kiváló védekezés mellett, fantasztikus támadósorral rendelkeznek és összesen 2914 pontot szereztek már ami a második legtöbbnek mondható a jelenlegi szezonban. A mai ellenfelük sem kutya egyébként, hiszen 2854-2795 ponttal rendelkeznek 25 fordulót követően, viszont több vereséggel is rendelkeznek. Jelenleg 17-8 a mutatójuk. Ami biztos, hogy a Toronto otthonából nehéz győztesként távozni. Ezt kevesek mondhatják el magukról, bár legutóbb nagy meglepetésre a Nuggets “felpofozta” a csapatot és 103-106-al távoztak győztesként a Raptors otthonából. Ezért ma a 76ers számára ez nem lehet jó hír, hiszen egy még feltüzeltebb csapattal lehet ma dolguk. Összességében legutóbb közel 1 hónapja 129-112-re ütötte ki a hazai csapat a vendégeket, de rossz ómen lehet számukra, hogy legutóbb a Raptors otthonában 2013-ban ízlelhették meg a győzelmet. Szerintünk ma sem fog sikerülni ez a vendégeknek és egyetértünk a szimulációs rendszerrel, egy alacsony hendi mellett rakni kell a hazai sikert. Érdekességként legutóbb a GSW ellen is nyerni tudott az együttes 3 ponttal.

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers (02:00)
Tipp:Toronto Raptors -3,5 pont (Hendikep -3,5 pont) odds: 1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!