Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

A napot ismét a sokak által kedvelt NBA sorozattal folytatnánk, viszont kiemelendő, hogy ma szigorúan alacsony tétekkel kalkuláljunk és ne essünk abba a hibába, mint pár ember, hogy nagyobb tétekkel fogadunk a kelleténél, mert most jön, vagy épp “nekem tetszett”. Tehát stratégiához mérten tegyünk a téteket! Ma hajnalban 2 nyertes – 1 vesztes NBA-vel zártunk, meglepett minket a Rockets, de haladunk tovább..


Az első mérkőzésen a Dallas Mavericks – Portland Trail Blazers csapatai találkoznak egymással. Mai nap egyik legjobb választása lehet ez, ha minden a statisztikák szerint alakul. A szimulációs rendszer és a szakértők is egy véleményen vannak, ha a Mavericks hozza a hazai pályán nyújtott teljesítményt, akkor egy szoros mérkőzésen ugyan, de begyűjtik a győzelmet. A szimuláció 115-108-ra várja a mérkőzés kimenetelét és a szakértők a Mavericks sikerét “A” kategóriába, illetve a -3,5 hendit és az over 219,5 opciót “C” kategóriába ajánlották számomra. Sokat gondolkoztunk, hogy mit is tegyünk ezen a találkozón, aztán maradtunk a “legbiztosabbnak” vélt opciónál. Az-az a sima hazai győzelemnél. Erre jelenleg 1,78-s szorzóért tehetünk fogadást. A szakértők kiemelték, hogy a Mavericks hazai pályán 11 találkozón 9-2-vel áll, míg a Portland botladozik és mindössze 5-6-al áll. Szintén érdekes adat, hogy amikor underdog volt a Portland akkor 8 mérkőzésből mindössze 3 alkalommal tudott nyerni (37,5%), míg a Dallas amikor “favorit” volt, akkor 9 találkozóból 6 alkalommal nyert, míg 3x bukott (66,66%). Amikor hendivel lehetett rakni a Dallas sikerét -1 és -3,5 közt akkor 4 alkalommal nyertek, míg egyszer buktak. Amikor pedig egy nap pihenő után léptek ismét a pályára a csapatok (One day rest off) akkor a Mavericks 13-6 (68,4%), míg a vendégek 9-11 (45%)-s mutatóval rendelkeztek. Over/under mutatók alapján is érdekes lehet és ezért is behúzható akár az over is. Mert amikor a Portland utazik 8-3-s mutatóval rendelkezik a megadott line overeket tekintve, tehát 72,7%-ban a megadott line fölött zár a csapat. Amikor 205,0 a megadott line a hazai csapat 11-9, míg a vendégek 14-9-el zártak. Viszont amikor magasabb line volt adott, akkor mindkét oldal overezett a vendégek 4-0, míg a hazaiak 2-0 (A magasabb line 218,5 és 222,5 közötti értéket jelenti). Összességében alacsony téttel tehát ez is rakható lehet, viszont mi azt mondjuk, hogy ma hazai pályán ez a Mavericks nyerni tud.

Dallas Mavericks – Portland Trail Blazers (02:30)
Tipp: Dallas Mavericks (A mérkőzés győztese) odds: 1,78 “C” kategória Tét: 2 egység

A második mérkőzésen pedig az Indiana Pacers – Chicago Bulls összecsapásra teszünk fogadást. Igencsak érdekes mérkőzés ez, de ha megnézzük a mostani Bulls statisztikákat, illetve a legfrissebb dolgokat amik a csapat háza táján történtek, akkor talán nem is meglepő a mostani tippünk. Kezdésnek kirúgták a trénert és a helyét a segédedző vette át Jim Boylen személyében. Aztán ott a következő kínos statisztika amit a szimuláció is kiemel, hogy a Bulls 24 találkozót követően 5-19-s mérleggel áll, míg a Pacers egy pozitív mutatóval 13-10-s pozícionál a 6. helyen. Na most remek kérdések fogalmazódtak meg a szakértőkben is, hogy ma vajon a segédedző képes lesz-e ebbe a Chicagoba annyi energiát önteni, hogy nyerjenek, avagy tovább tart a lejtmenet. Tovább nehezíti a dolgot, hogy a vendégek oldaláról Dunn, Portis és Valentine is hiányzók sorát alkotja, míg a hazai oldalon a legértékesebb játékos Victor Oladipo hiányzik. Ezen kívül viszont beszédesek a statisztikai adatok, illetve a szimulációs eredmény is amit kézhez kaptunk. A rendszer 109-95-re várja a találkozót. A Pacers hazai mutatói alapján 6-4-el, míg a vendégek 2-10-el állnak. A vendégek mutatói alapján, amikor underdogként utaztak 12 találkozóból mindössze 3 alkalommal tudtak nyereséggel zárni, míg amikor a Pacers volt favorit mindössze 50%-al 4-4-el áll a statisztikák alapján. A Pacers az utóbbi időben közel 110 pont körül zár, amit ismét kiemel a rendszer, hiszen Oladipo nélkül ez úgymond kiváló teljesítménynek számít. Összességében a vendégek mutatói számunkra beszédesek voltak, illetve a szimulációs rendszer is elsőként “B” kategóriába a -5,5 hendikep opciót ajánlja a Pacers sikerre, de az under 208,5 opciót is “C” kategóriába alacsony téttel közzétették a szakértők. Összességében tehát amit lehet várni ettől a találkozótól, a vendégektől egy gyengébb játék, hiába volt “edzőváltás”, míg a hazai oldaltól talán egy motiváltabb és végig kézben tartott játék. Szerintünk a hazai csapat ma menni fog minden egyes pontért, ráadásul ténylegesen ez a Bulls ebben a formában, ráadásul az előzőleg említett hiányzókkal nem sok esélye van a csapatnak. Úgyhogy várjuk a hazaiak sikerét, akiket egy -5,5 hendivel megtámogatunk.

 Indiana Pacers – Chicago Bulls (01:00)
Tipp: Indiana Pacers -5,5 pont (Pontszám hendikep -5,5 pont) odds: 1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!