Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

A napunkat három NBA találkozóval folytatjuk, viszont most egy kicsit lentebb engedünk a mércéből és csak “C” kategóriás ajánlásokkal készültünk. Azt is kiemelnénk, hogy ma a nagyobb szorzókhoz nyúlunk, úgyhogy rizikózunk egy kicsit, viszont a szimulációs rendszer és a statisztikák is elég beszédesek számunkra, ezért fogadásra fel..


Az első találkozón egy vendég sikerre kötnénk fogadást, méghozzá 1,80-s szorzóért. A Minnesota Timberwolves – Houston Rockets mérkőzésről lenne szó, ahol számunkra minden a vendégek sikerét “jósolja” meg. Gyakorlatilag egy szoros találkozót láthatunk majd, viszont a Rockets remekül pozicionál a palánk alatt, illetve remekül értékesítik a helyzeteiket. A két csapat hasonló mérleggel rendelkezik és ezért a szimulációs rendszer is egy szoros végeredményre számít, hiszen 109-111-re várja a csapatokat. Ez teljesen korrekt eredmény szerintünk. Ahol egyébként a szakértők a -1,5 ponthendit, illetve a sima Rockets sikert várják. Úgyhogy bízunk ismét a rendszerben és szerintünk behúzza ma a Rockets a győzelmet.

Minnesota Timberwolves – Houston Rockets (02:00) 
Tipp:Houston Rockets (A mérkőzés győztese) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

A második találkozón egy overt fogadunk meg, méghozzá az Atlanta Hawks – Golden State Warriors összecsapáson. Ma egy extra motivált GSW-re számítunk, ahol a Curry, Durant duó szállíthatja ismét a pontokat, míg az Atlanta részéről mutatott OKC elleni mutatókat, ha átmenti ide, akár a győzelem is benne lehet meglepetésre a meccsben. Rizikós ugyan az over tippünk, viszont az Atlanta a hazai publikum előtt javarészt 109,5 pont felett zár, de többször 120-125 pont körül kapnak is pontokat. Úgyhogy ki-ki meccs lesz ez, ahol szerintünk a múltkori pofon után a GSW az első perctől az utolsóig menni fog. Ez a pörgés pedig egy overt eredményezhet. Egyébként a rendszer 114-128-ra várja a találkozó kimenetelét. Az over 232,5 pontot “B”, illetve a GSW -9,5 hendit is “B” kategóriába sorolva publikálták. Úgyhogy bizakodunk és ez az over beakadhat, viszont a 229,5 fölötti opcióban is van érték és mi erre teszünk fogadást a mai napon!

Atlanta Hawks – Golden State Warriors  (01:30) 
Tipp:Több, mint 229,5 pont (Pontszám 229,5) odds:1,68 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó NBA találkozón pedig a New Orleans Pelicans – Los Angeles Clippers overre teszünk fogadást. Két igazi “rohanós” csapat találkozik egymással, akik szinte minden találkozójukon 100 pont feletti átlagokkal zárnak. Nem is csoda, hogy egy magas line-t kaptunk, viszont a rendszer is egy nagy derbit vár a mostani mérkőzéstől 123-122-s végeredményt szimulált a szezon eredményei alapján. Úgyhogy érdekes opciókra fogadhatunk, amit a rendszer és a szakértők is kiemelnek, de az over 234,5 igencsak kecsegtető lehet a mai nap, ezt pedig “B” kategóriába tette a szimuláció. Ezzel az értékkel kalkulálunk mi is, amelyre 1,72-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni.

New Orleans Pelicans – Los Angeles Clippers (02:00) 
Tipp:Több, mint 234,5 pont (Pontszám 234,5) odds:1,72 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!