b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA elemzések

Várható ma is a Toronto sikere és remélhetőleg ezt legalább 7 pontos különbséggel abszolválják (Fotó : Getty Images)

A mai napunkat két darab NBA elemzéssel folytatjuk, ahol megpróbáltunk két olyan mérkőzést kiemelni a kínálatból, amellyel statisztikák, a szimulációs rendszer és a megérzéseink alapján is bátran mernénk fogadást kötni!


I Portland Trail Blazers – Toronto Raptors I

Gyakorlatilag minden a Raptors győzelemnek áll, ráadásul úgy tűnik, hogy Leonard ismét pályára lép már a találkozón. A Blazers nem fut rossz szezont, viszont most azzal a Raptorssal találkoznak, akik bombaformában vannak, legutóbb a Golden State Warriors ellen nyertek 93-113-ra, de a Clippers ellen is közel 25 pontos előnyt kovácsoltak ki. Most pedig az a Blazers lesz az lelenfél, akik védekezésben nem a legjobbak és, ha most is minden a Raptors játékrendszere alapján alakul, akkor simán megnyerik ezt a mérkőzést. Egyértelműnek látszik a szezont elnézve, hogy a jelenlegi mezőnyben nem igen van a Raptorssal egy kaliberű együttes. 30 mérkőzésen mindössze 7 vereségük van, ezen kívül folyamatosan nyernek nem is egy-két ponttal. Mi most is bíznánk bennük, ráadásul a GSW elleni mérkőzést látva, bennünk nincs kérdés. Remek deffense, kontra könyörtelen offense. Úgyhogy most is nyernie kellene a Raptorsnak papíron. A szimulációs rendszer 105-112-s eredményt vár és ezt mi is elképzelhetőnek tartjuk, ezért egy hendi mellett fogadunk a vendégek sikerére!

Portland Trail Blazers – Toronto Raptors (04:00)
Tipp:Toronto Raptors -2,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,71 “C” kategória : 2 egység

 

I Sacramento Kings – Golden State Warriors I

Őszinték leszünk a múltkori Raptors elleni kiütés után, a GSW “dinasztia” számára kötelező a mai mérkőzés. Nem lesz egyszerű menet, viszont Curry, Durant, Thompson, Green négyesnek ma emberfelettit kell nyújtani. Ha ma is kikapnak, akkor egyre csúnyább lesz számukra ez a szezon, úgyhogy itt az ideje nem csak a fogvédőt rágcsálni, meg csóválni a fejeket, hanem játszani. Előző találkozón borzasztó mezőnykísérlet%-al dolgozott a csapat, ezt követően Curry úgy nyilatkozott, hogy most nem jött ki a lépés, majd a következő találkozón. Legyen így! Bizalmat szavazunk a vendégeknek, a szimulációs rendszer 109-122-re várja a mérkőzést és kiemelték “B” kategóriába a GSW – 5,5 hendikepet. Úgyhogy ma erre teszünk fogadást, de kiindulva a GSW botladozásokból, maradunk “C” kategóriánál.

Sacramento Kings – Golden State Warriors (04:00)
Tipp:Golden State Warriors -5,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,69 “C” kategória : 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: