Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

A holnapi munkánkat két NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, ahol egyik esetben egy over, míg másik opcióként a magas line miatt egy undert ajánlunk. Mindezek előtt természetesen érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
PHI-MIA 114-112
CLE-PHO 105-104
BKN-POR 112-113
MIL-BOS 114-108
LAL-HOU 118-122
GSW-SAC 121-108

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Los Angeles Lakers – Houston Rockets I

A találkozón két klasszis csatáját láthatjuk, akik vezényletében óriási “esély” lakozik. Lakers oldaláról Lebron James, míg a vendégek részéről Harden sziporkázhat és nem mellesleg igencsak kiváló mérkőzéseket hoztak már össze nekünk szurkolóknak a felek.

A partnerünk első számú “predikciója” az oldalon ez a mérkőzés volt, minden egyes adat kiemelésre került, kezdve az előző 138:134-s mérkőzéstől a decemberi 237 pontos találkozóig. “C” kategóriába a Rockets siker lett számunkra ajánlva, míg “B” kategóriás predikcióként a 229,5 over opciót kaptuk kézhez.

A szimulációs rendszer amivel dolgozunk az over opciót 87% biztonsággal ajánlja és 118-122-s szoros mérkőzést helyezett kilátásba. Ezzel mi egyetértünk, főként látva James-Harden duó teljesítményét. Harden a Lakers elleni meccsen legutóbb 48! pontig jutott, ami fantasztikus adatnak számít és erre az “ötletadó” rovatban készülünk is egy megosztással, úgyhogy Harden 37,5 over opcióra készítünk majd egy ajánlást. De visszatérve az elemzéshez Hardenen kívül Kuzma, Ingram, Gordon és természetesen Lebron is esélyes a magas pontszámokra. Ezért maradtunk az over opciónál, amit magas biztonsági arány övez. Úgyhogy a 229,5 over opcióra 1,68-s szorzóért cserébe fogadást ajánlunk “B” kategóriába sorolva.

Los Angeles Lakers – Houston Rockets (02:30)

Tipp:Több, mint 229,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,68 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Golden State Warriors – Sacramento Kings I

A partnerünk és mi is ráültünk arra a “vonatra” amely alapján érdemes lehet élni a magas line miatt az under opciókra. Itt gondolunk a 240,5 – 245,5 pont közötti tartomány undereire. Ha megfigyeljük a GSW egy igencsak szeszélyes szezont futott, viszont már most itt a tavasz közeledtével egyre jobb formába lendült a csapat, kivéve az utolsó mérkőzésüket. Az együttes végre kezdi helyre tenni a védekezését és rendre látható, hogy aaz ellenfeleket 110 pont alá szorította be a csapat. A Sacramento Kings-ről többször írtunk már, sőt fogadtunk is rájuk, akikről tudható, hogy idegenben roppantul gyengén teljesítenek.

A Sacramento Kings esetében az idegenbeli mutatók 11-16-t eredményeznek és 27 találkozóból összegzett átlag pontok alapján 229,62 pont szokott lenni a csapat idegenbeli mérkőzésein. Tehát java részt 225-235 pont közötti tartományban zár az ellenfelekkel a csapat.

A szimulációs rendszer remekül helyezte most is az esélyeket és 121-108-s eredményt vár a találkozón a feleketől. Ma rengeteg fog múlni a GSW védekezésen és ha azt nyújtják, amit utóbbi időben láthattunk, hogy sokakat 110 pont alatt, vagy minimálisan engednek túl ezen a határon akkor zöldülhet a mostani under opció. A GSW részéről többször volt tapasztalható, ha működött a védekezés, akkor nem rohantak fejjel a falnak és ritka az , hogy a csapat 130 pont fölött zárt. Természetesen volt ezekre példa, de többnyire 115-125 pont között sikerült abszolválni a találkozókat. Ezért bizakodóak vagyunk és ugyan under tippre örök szabály, hogy csak alacsony téttel fogadjunk, akkor is megéri és a 242,5 pont alatti opcióra ajánlunk “C” kategóriába fogadást.

Golden State Warriors – Sacramento Kings (04:30)

Tipp:Kevesebb, mint 242,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,67 “C”  kategória Tét: 2 egység