Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

A holnap hajnali NBA mérkőzésekre készültünk három elemzéssel, de mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k! Kiemelnénk most is, hogy az utolsó elemzés esetében egy speciális opciót hoztunk, amelyet az elemzésben feltüntetett módon találhat meg mindenki!

NBA PROJ. SCORE:
DET-DEN 102-110
WAS-ATL 121-108
BKN-MIL 110-111
NO-IND 111-117
PHO-HOU 107-113
SAC-SA 118-115

NHL PROJ. SCORE:
PHI-VAN 2,8-2,6
NYR-LA 2,2-2,0
TOR-ANA 3,2-2,3
DAL-ARI 2,7-2,3

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Washington Wizards – Atlanta Hawks I

A szimulációs rendszer eredményei alapján ezen a találkozón várható az egyik legsimább győzelem. Az indok igencsak egyszerű, a Wizardsnak nyerni kell, hogy meglegyen a rájátszás, míg a Hawks idegenben továbbra sem nyújt sok maradandót. Idegenbeli érlegük 9-22, míg a Wizards hazai publikum előtt szépen teljesít és többnyire megnyeri a kötelező mérkőzéseit. Egymás ellen a felek legutóbb január 3-án találkoztak akkor 114-98 lett a Wizardsnak. Ma is minden feltétel adott, ráadásul 121-108-s eredményt vár a szimulációs rendszer is. A predictions résznél a -5,5, illetve a 210,5 pont fölötti értékek szerepelnek. Mi most a hendikep opciónál maradunk és erre kötünk “C” kategóriában fogadást

Washington Wizards – Atlanta Hawks (01:00)

Tipp:Washington Wizards -5,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,71 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Detroit Pistons -Denver Nuggets  I

A Nuggets kiváló formában van és folyamatosan nyerik a mérkőzéseket és ma azzal a Pistonssal találkoznak, akik utóbbi időben inkább botladoznak. A két csapat igencsak rég találkozott egymással, de a jelenlegi erőviszonyokat eltekintve várható a vendégek sikere. A Nuggets folyamatosan megmutatja erősségét és több sokkal erősebb együttesek ellen is megmutatta már a képességét és tudását az együttes. A másik érdekes tényező, hogy a Pistons részéről benne van a jövés-menés a rossz szériába. Úgyhogy, ha minden klappol, akkor elvileg a Nuggets ezt a meccset is megnyeri legalább 4-5 ponttal. A szim. rendszer 102-110-s végeredményt vár a felektől és szerintünk ez benne lehet a mérkőzésbe. Ezért maradunk a szim. rendszer által kínált predikciónál, ami a -2,5 hendi opció lenne.

Detroit Pistons -Denver Nuggets (01:00)

Tipp:Denver Nuggets -2,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Phoenix Suns – Houston Rockets I

A találkozón egy speciális opcióval érkeznénk, amit a következő módon találhat meg a Bet365 portálon! 
NBA – 02/04 – Játékos teljesítmény (Pontok) – James Harden
Ezzel az opcióval eddig 4/4 az átlagunk és Harden várhatóan most sem fog csalódást okozni. A tippünk esetében Harden pontjaira fogadunk, ahol egy igencsak kecsegetető line-on lehet fogadást kötni, viszonylag magas szorzón. Márpedig a mai ellenfél az a Suns lesz, aki gyenge védelméről híres és inkább a catch and run játékot alkalmazza. Ezért benne lehet egy nagy adok-kapok a meccsbe, nem elképzelhetetlen az sem, hogy a Rockets 10 pont feletti különbséggel fog zárni. Viszont Harden pontjai szinte minden egyes mérkőzésen jönnek, úgyhogy most is hiba lenne ezt kihagyni.

Phoenix Suns – Houston Rockets (03:00)

Tipp:Több, mint 38,5 pont (James Harden pontok) odds: 1,90 “C”  kategória Tét: 2 egység