Prémium szolgáltatás: NBA elemzések

A napunk folytatásaként két darab NBA elemzéssel készültem. A hajnali kínálat nem mondható egyszerűnek, hiszen végig nagy különbségű szorzókat láthatunk, hiszen erősebb csapatok találkoznak gyengébbekkel. Ezekben a találkozókban pedig mindig ott a veszély, ennek ellenére kiemeltem két találkozót, amelyeken várhatóak az általunk megosztott opciók! Fontos a cikk után, megosztok egy speciális ötletadó cikket is, amelyet a weboldalunkon találhatsz majd meg legkésőbb 18:15-től!

NBA PROJ. SCORE:
NYK-IND 104-112
TOR-BKN 115-108
HOU-CLE 122-103
MIN-DAL 113-108
UTAH-LAL 114-109
POR-CHA 119-107
GSW-CHI 118-108

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Houston Rockets – Cleveland Cavaliers I

Ezen a találkozón is elmondható, hogy a fogadóirodák őrülten eltolták a szorzókat. Ugyan a vendégek oldaláról lassan hosszabb a hiányzók listája, mint egy átlagos bevásárlólista, ennek ellenére mi mégsem tudnánk azt elképzelni, hogy holnap a Rockets kiüsse 15-20 ponttal ezt a Cavaliers-t. Ami biztos, hogy a Rockets-al legutóbb buktunk és ezt szeretnénk most helyrehozni. Egy olyan over opcióval készültünk, amelyre a szimulációs rendszerünk is felhívta a figyelmet. Hiszen Hardenék hazai pályán 82%-ban zártak a megadott line felett. Most pedig egy 216,5-s értéken van ez a “vonal” megadva. Ami biztos, hogy egyik fél sem a rohanós játékáról híres, bár a Rockets otthon döntő részben 110-130 pont között szokott zárni, de ugyanez elmondható az ellenfelekről is, akik átlagosan 100 pontot elérik. A Cleveland nem számít jó idegenbeli csapatnak és a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzéséből is mindössze 2 alkalommal sikerült nyerniük, viszont kiemelendő az utóbbi időben a teljesítményük, hiszen a Pelicans ellen 140-124-el, a Hakws otthonában 111-108-s eredménnyel zártak. Viszont az alacsony line nem véletlen, hiszen a Cavaliers nem a magas pontszámairól híres. Mindezek ellenére mi úgy érezzük és látva a Rockets előző meccsét most is benne lehet, hogy kialakul egy adok-kapok helyzet, viszont Harden játékában benne maradtak a találkozón a triplák, amik ma kijöhetnek. Tudhatjuk, hogy a Rockets végre elindult fölfelé, amit már az előző elemzésekben is kiemeltünk, hiszen végre Harden teljes körű szerepet kap a támadásokban. Egy szó, mint száz és nem húzom tovább ezt az elemzést. A szim. rendszer 119-101-s végeredményt vár a felektől, ami benne lehet a pakliban, viszont ilyen magas hendiknél ezt felesleges megfogadni. A Rockets még elszántabb játékot hozhat, hiszen előző fordulóban vereséget szenvedtek. Ezért mi úgy érezzük, hogy 210,5 pont felett fognak zárni a csapatok. A Rockets részéről várunk legalább 115-125 pont közti értéket, míg a Cavaliers-ben bízunk, hogy 100 pont körül tudnak majd zárni. A szim. rendszer egyébként “C” kategóriában az over 215,5 opciót, illetve a HOU – 13,5 hendi opciót ajánlotta. Mi előbbivel kalkuláltunk egy csökkentett értéken.

Houston Rockets – Cleveland Cavaliers (02:00)

Tipp:Több, mint 210,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

I Portland Trail Blazers – Charlotte Hornets I

A Portland meccsén számunkra egyértelműek az esélyek, hiszen a Hornets nem mondható tipikus idegenbeli csapatnak, míg a Portland hazai pályán kiváló mutatókkal rendelkezik, ráadásul a hajnali ellenfelük ellen ebben a felállásban döntő részben nyerni tudtak. A Portland legutóbbi találkozóin a 76ers, Rockets, Mavericks, Raptors, Grizzlies ötöst is maga mögött hagyta, illetve az OKC, GSW ellen is végig partiban tudtak maradni. A hazai közönség fantasztikus hangulatot tud teremteni, illetve nem elhanyagolható tényező az sem, hogy büntetőknél egyszerűen felrobban a stadion és ez döntően befolyásolja az adott dobójátékos teljesítményét.  A két fél legutóbbi találkozóján 109:103-al zártak a csapatok, illetve az is elmondató, hogy a Hornets legutóbb 2008-ban tudott itt nyerni, ami pedig nem most volt. Mindkét csapatnak kellenek a potnok és a Portland ennek megfelelően teljesít, míg a Hornets igazából az idegenbeli mérlegének köszönheti, hogy nehezebb helyzetben van. Mindezeket látva, illetve a szim. rendszerben bízva akik 119-107-re várják a találkozót, mi egy -3,5 hendikep opcióval favorizálnánk a Portland együttesét. Ezt a szimulációs rendszer egyébként -6,5 hendi opción ajánlotta számunkra “B” kategóriában, illetve “A” kategóriás tippként a szimpla Portland győzelmet favorizálták. Mi maradnánk a -3,5 vonalon és szerintünk ezzel az opcióval nyereséget termelhetünk a hajnali órákban.

Portland Trail Blazers – Charlotte Hornets (04:00)

Tipp:Portland Trail Blazers -3,5  pont (Pontszám hendikep) odds: 1,60 “C” kategória Tét: 2 egység