Prémium szolgáltatás: NBA elemzések

Több napnyi kihagyás után ismét felvesszük a “kesztyűt” és nekileselkedünk az NBA mérkőzéseknek. A holnap hajnali mérkőzések közül két találkozóra kötünk fogadást, de mindezek előtt érkezzenek a “proj. score-k”, amit a szimulációs rendszerünk kalkulált ki a hajnali találkozókra.

NBA proj. score:
CLE-MIA 96-111
WAS-ATL 114-110
CHA-DALL 112-109
BKN-NO 117-112
BOS-MIN 114-108
MEM-DET 99-98
CHI-ORL 101-106
PHO-PHI 109-115
LAL-OKC 109-111


I Charlotte Hornets – Dallas Mavericks I

A szimulációs rendszer által érvelt rövid elemzést fordítottam le nektek. “Hornets otthon bitang jó, míg idegenben a Mavs nagyon gyenge. A két csapat teljesítménye ebben a formában összehasonlíthatatlan és egyértelműen kiemelhető, hogy ezen a “value=értéken” fogadni kell a Hornets sikerét. A mi rendszerünk 112-109-s eredményt vár, ami bőven esélyes opció lehet”. Tehát a Dallas idegenben 18 találkozón 2-16-s mérleggel rendelkezik ami valóban gyenge, ráadásul a Hornets otthon kiválóan teljesít és a legutóbbi négy mérkőzésén rendre nyerni tudott. A szimulációs rendszer “B” kategóriába sorolta a Hornets sikerét és mi is erre teszünk fogadást, viszont tartanánk az alacsony tétet. Ami szintén kiemelt adat, hogy a Hornets idegenben verte a Mavericks-et októberben. Úgyhogy rakni kell, 1,80-ért pedig rizikós “ajándék” ajánlásunk lehet ez a mérkőzés.

Charlotte Hornets – Dallas Mavericks (01:00)

Tipp:Charlotte Hornets (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

I Cleveland Cavaliers – Miami Heat I

A szimulációs rendszer ezt a találkozót “A” kategóriába osztotta meg velünk. Két érv sorakozott fel a vendégek sikere mellett. Első és legfontosabb a hazaiak hiányzólistája lassan hosszabb, mint egy hétköznapi bevásárlólista, hiszen akár 8 játékos is kihagyhatja a mai mérkőzést. A második érv pedig, hogy nagyon gyengén teljesítenek az utóbbi időben és a szezonban 37 mérkőzésen 8-29 a mérlegük. Ezzel ellentétben a Heat elkezdett kapaszkodni “fölfelé” és már a 7. pozícióban tartózkodik. Egy szó, mint száz a szimulációs rendszerünkben bízva, illetve látva a statisztikai adatokat, hiányzókat mi arra gondoltunk, hogy egy -2,5 hendi mellett fogadunk a vendégek sikerére, amelyet a szimulációs rendszerünk is “C” kategóriába ajánlott számunkra. Nincs kérdés, ha jön a papírforma akkor itt 4-5 pontnak kell lenni a csapatok közt. Egyébként a szimulációs rendszer 96-111-re várja a találkozó kimenetelét.

 Cleveland Cavaliers – Miami Heat (01:00)

Tipp:Miami Heat -2,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,54 “C” kategória Tét: 2 egység