b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA elemzések

From left, Miami Heat center Bam Adebayo (13), guard Wayne Ellington (2), guard Tyler Johnson (8) and center Jordan Mickey (25) walk back onto the court after time out during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Tuesday, Dec. 26, 2017, in Miami. The Heat defeated the Magic 107-89. (AP Photo/Joel Auerbach)

Több napnyi kihagyás után ismét felvesszük a “kesztyűt” és nekileselkedünk az NBA mérkőzéseknek. A holnap hajnali mérkőzések közül két találkozóra kötünk fogadást, de mindezek előtt érkezzenek a “proj. score-k”, amit a szimulációs rendszerünk kalkulált ki a hajnali találkozókra.

NBA proj. score:
CLE-MIA 96-111
WAS-ATL 114-110
CHA-DALL 112-109
BKN-NO 117-112
BOS-MIN 114-108
MEM-DET 99-98
CHI-ORL 101-106
PHO-PHI 109-115
LAL-OKC 109-111


I Charlotte Hornets – Dallas Mavericks I

A szimulációs rendszer által érvelt rövid elemzést fordítottam le nektek. “Hornets otthon bitang jó, míg idegenben a Mavs nagyon gyenge. A két csapat teljesítménye ebben a formában összehasonlíthatatlan és egyértelműen kiemelhető, hogy ezen a “value=értéken” fogadni kell a Hornets sikerét. A mi rendszerünk 112-109-s eredményt vár, ami bőven esélyes opció lehet”. Tehát a Dallas idegenben 18 találkozón 2-16-s mérleggel rendelkezik ami valóban gyenge, ráadásul a Hornets otthon kiválóan teljesít és a legutóbbi négy mérkőzésén rendre nyerni tudott. A szimulációs rendszer “B” kategóriába sorolta a Hornets sikerét és mi is erre teszünk fogadást, viszont tartanánk az alacsony tétet. Ami szintén kiemelt adat, hogy a Hornets idegenben verte a Mavericks-et októberben. Úgyhogy rakni kell, 1,80-ért pedig rizikós “ajándék” ajánlásunk lehet ez a mérkőzés.

Charlotte Hornets – Dallas Mavericks (01:00)

Tipp:Charlotte Hornets (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

I Cleveland Cavaliers – Miami Heat I

A szimulációs rendszer ezt a találkozót “A” kategóriába osztotta meg velünk. Két érv sorakozott fel a vendégek sikere mellett. Első és legfontosabb a hazaiak hiányzólistája lassan hosszabb, mint egy hétköznapi bevásárlólista, hiszen akár 8 játékos is kihagyhatja a mai mérkőzést. A második érv pedig, hogy nagyon gyengén teljesítenek az utóbbi időben és a szezonban 37 mérkőzésen 8-29 a mérlegük. Ezzel ellentétben a Heat elkezdett kapaszkodni “fölfelé” és már a 7. pozícióban tartózkodik. Egy szó, mint száz a szimulációs rendszerünkben bízva, illetve látva a statisztikai adatokat, hiányzókat mi arra gondoltunk, hogy egy -2,5 hendi mellett fogadunk a vendégek sikerére, amelyet a szimulációs rendszerünk is “C” kategóriába ajánlott számunkra. Nincs kérdés, ha jön a papírforma akkor itt 4-5 pontnak kell lenni a csapatok közt. Egyébként a szimulációs rendszer 96-111-re várja a találkozó kimenetelét.

 Cleveland Cavaliers – Miami Heat (01:00)

Tipp:Miami Heat -2,5 pont (Pont hendikep) odds: 1,54 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: