Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

A folytatásban két NBA elemzést publikálunk, ahol ma pontokat tehetnek a felek a továbbjutások kérdéseire. Szoros mérkőzésekre van kilátás, viszont 4 forduló után, már körvonalazódtak az esélyek. Ennek megfelelően a rájátszást eddig profittal abszolváltuk.


Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder I

A mérkőzésen 3-1-s összesítéssel állnak a csapatok és számomra továbbra sem meggyőző amit látok. A Portland végig remekül védekezik, nyugodtan játszanak, nem veszekszenek és így tovább. Az OKC részéről ott vannak azok a tényezők, hogy a támadásban gyengék. Russell Westbrook és Paul George is gyengén teljesít, ráadásul utóbbi továbbra is sérüléssel bajlódik.

A szimulációs adatok alapján 112-105-s végeredmény várható, ami nem is csoda. A Portland hazai pályán remekül teljesít, ráadásul ténylegesen eddig a 3 mérkőzésen amin nyertek rendre uralták a találkozót és most minden esély előttük adott.

Ugyan ott van az a tényező, hogy az OKC-nek ez az utolsó esélye, hogy valamit alkosson, mi mégis úgy véltük, hogy ebben nem lesz több és ők is búcsúznak a play offból. A Portland ha hozza azt a kiváló védekezést, amit eddig mutattak, akkor itt nincs kérdés. Úgyhogy alacsony téttel a Portland Trail Blazers sikerét ajánljuk.

Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder (04:30) 
Tipp:Portland Trail Blazers (A mérkőzés győztese) odds:1,58 “C” kategória Tét : 2 egység

I Denver Nuggets – San Antonio Spurs I

Az 5. fordulóhoz érve 2-2-s döntetlennel állnak a csapatok és mind a négy találkozón alacsony lineokat kaptunk kézhez. Ez most sincs másként és érdemes ezáltal ismételten az over opciót favorizálni.

A két csapat az első mérkőzést (96-101) leszámítva minden egyes mérkőzésen overezett a megadott határon. 114-105, 118-108, 103-117 , tehát végig 220 pont körüli értékeket hoztak a csapatok.

Az átlag határ a 208,5 és a 210,5 ponthatár volt és ennek megfelelően, hogy már harmadik mérkőzése lejön az over emeltek és most 211,5-re húzták a vonalat. Mi ez alá megyünk egy kicsivel és a 206,5 pont feletti értéket favorizáljuk. Lényegében, ha azt hozzák a csapatok, amit láthattunk eddig akkor itt is bőven lejön 218-220 pont. Ez a 207 pont inkább a biztonság miatt van és erre ajánlunk fogadást alacsony téttel. A szimulációs rendszer adatai alapján 111-108-s végeredmény várható.

Denver Nuggets – San Antonio Spurs (03:30)
Tipp:Több, mint 206,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,58 “C” kategória Tét : 2 egység