b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

Dec 11, 2017; Houston, TX, USA; Houston Rockets guard James Harden (13) defends New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) during the second quarter at Toyota Center. Mandatory Credit: Shanna Lockwood-USA TODAY Sports

A holnapi munkánkat két NBA találkozóval kezdenénk, de mindezek előtt természetesen érkezzenek az szimulációs eredmények.

NBA PROJ. SCORE:
CLE-BOS 108-104
CHA-SA 110-112
MIA-ORL 104-101
TOR-CHI 113-100
MIN-LAC 116-112
NO-ATL 120-122
MIL-HOU 113-114
DAL-SAC 111-110
DEN-DET 112-105
LAL-WAS 120-112

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Milwaukee Bucks – Houston Rockets I

Őrültségek egyike a mostani, viszont itt az alapszakasz végéhez érve hatalmas érték lehet Hardenék vendég játékában, akik utóbbi időben rendre tudnak nyerni. A Bucks számára úgymond teljesen mindegy már ez a meccs és ha ez nem lenne elég információ a csapatból 5 játékos is hiányzik a mérkőzés előtt.

A Bucks csapatából Brogdon, DiVincenzo, Gasol, Mirotic és Snell biztosan hiányzoni fog. A vendégek részéről egyedül Green van a sérültek listáján.

Ami biztos, hogy ismét bízunk a szimulációs rendszerünkbe, amely 1 pontos Houston Rockets győzelmet vár. Nem lenne csoda , főleg nem látva a Harden újuló parádékat. Egy szó, mint száz a bet365 portálon a +6,5 pont hendire tűrhető szorzó van és ha ki is kapnak Hardenék azt nem nagy különbséggel fogják megtenni. A Bucks ugyan otthon jó, de a tétnélküliség, illetve a két kulcsjátékos Malcolm Brogdon, illetve Nikola Mirotic nagy érvágás lehet. Bízunk tehát Harden pontjaiban és vélhetően szoros találkozó alakul ki a felek között.

Milwaukee Bucks – Houston Rockets (01:00)

Tipp:Houston Rockets +6,5 pont (Gólszám összesített) odds: 1,55 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

I Miami Heat – Orlando Magic I

Őszinte leszek ez a holnap hajnali mérkőzések rangadója, hiszen a Heat jelenleg a 8., míg mögött a Magic áll. Ha ma nyer a Heat akkor minden rendbe, viszont ha kikap a csapat akkor nagy gondba kerülhet. Na most ennél nagyobb esély, mint a mostani nem igen kell. Hazai pálya, vendégek részéről több hiányzó, illetve ott az a tényező, hogy a Magic idegenben kevés alkalommal tudott nyerni.

Az Orlando Magic idegenben 35 találkozón 13-22-s mérleggel rendelkezik és a mostani mérkőzés előtt Bamba, Briscoe, Fultz és Mozgov játékára sem lehet számítaniuk.

Ne tévesszen meg senkit a Magic utóbbi időkben nyújtott remek teljesítménye, hiszen végig otthon tudott játszani a csapat az utóbbi 5 fordulóban. Azt megelőzően viszont kikaptak a Wizards, a Grizzlies, 76ers és a Valiers otthonában is. Úgyhogy idegenben igencsak verhetőek. A Heat remekül tartja magát, ráadásul legutóbbi 4 fordulót végig idegenben kellett teljesítenie a csapatnak és óriási meglepetésre nyertek az OKC, Spurs és a Wizards ellen is. Egy szó, mint száz véleményem szerint itt egy szoros mérkőzést láthatunk majd, azt sem tartom kizárva, hogy 100 pont alatt fog maradni az egyik csapat. De ismét bizalmat szavazva a szimulációs rendszernek, illetve a józan észre hallgatva, hogy a Heat milyen hajrát nyomott és kiket vert meg, míg a Magic hazai pályán “parádézott” gyengébb kvalitású ellenfelek ellen, kivéve a 76ers. Úgyhogy bízunk a Heatben, akik legutóbbi mérkőzésen 24 ponttal nyertek a Magic otthonában.

Miami Heat – Orlando Magic (00:30)

Tipp:Miami Heat (A mérkőzés győztese) odds: 1,55 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: