b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

A holnapi munkánkat két NBA mérkőzéssel kezdenénk. Az egyik mérkőzés a Portland-Pacers, míg a másik találkozó a Spurs-GSW összecsapásra esett. Mindezek előtt jöjjenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
CLE-DET 102-104
WAS-UTAH 111-112
BOS-DEN 112-109
TOR-NY 108-99
OKC-MIA 112-108
SA-GSW 109-110
DALL-NO 110-112
PHO-CHI 108-110
POR-IND 110-104

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Portland Trail Blazers – Indiana Pacers I

A találkozón “B” kategóriás ajánlással készülünk, hiszen a Portland hazai pályán tökéletesen teljesít, míg a Pacers oldaláról továbbra is hiányzik a második legeredményesebb játékosuk V. Oladipo. A Pacers egyébként idegenben igencsak rosszul teljesít és a legutóbbi 10 mérkőzésükön 6 alkalommal vereséget szenvedtek.

A szimulációs rendszerünk kis mértékű hazai győzelmet vár a találkozón. Formailag a két fél közt jelen állapotban hatalmas különbség van és a Portland hazai pályán nyert a GSW és a Spurs ellen is az utóbbi hónapban.

Mindent egybevéve számunkra minden a Portland Trail Blazers sikerének áll, a vendégeknél továbbra sincs Oladipo és elmondható az is, hogy idegenben többször szaladt bele mostanság a vendég csapat a “pofonba”. Példának okáért a 76ers ellen 106-89, a Bucks vendégeként 117-98-s eredménnyel zártak, de épp legutóbb a Denver is verte őket. Ezért várnánk a hazaiak sikerét akiknek a hazai mutatójuk (25-9) igencsak beszédes.

Portland Trail Blazers – Indiana Pacers (03:30)

Tipp:Portland Trail Blazers(A mérkőzés győztese) odds: 1,58 “B”  kategória Tét: 3 egység

I San Antonio Spurs – Golden State Warriors I

A mérkőzésen “C” kategóriás ajánlással próbálkozunk és ismét egy “underdog” csapatot favorizálnunk. A találkozón a hazai pályán “bomba” formában lévő legutóbbi 10 mérkőzését megnyerő Spurs fogadja otthonában a GSW-t, akik már biztosan bejutottak a rájátszásba.

A Spurs hazai pályán kiválóan teljesít sikerült nyerniük a Milwaukee Bucks, Denver Nuggets, OKC, Pistons és Wizzards ötös ellen is és ugyan a GSW nagyobb falat lehet 2018. novemberében hazai pályán 12 ponttal verték Curryéket.

Az előző elemzésekbe már említettem, hogy érdemes az underdog csapatokat favorizálni, főként olyan esetekben, ahol jobb formában lévő csapatokat láthatunk. Benne van a mérkőzésben, hogy botlani fog ma a Spurs, viszont véleményem szerint a GSW az OKC vendégeként kivédekezte magát. Az előző mérkőzésen az OKC nagyon gyengén teljesített, ma viszont a SPURS a triplákkal veszélyeztethet. Egy szó, mint száz a szimulációs rendszer is szoros találkozót vár és mi ezzel egyetértünk, sőt a meglepetést sem tartom lehetetlennek.

San Antonio Spurs – Golden State Warriors (01:00)

Tipp:San Antonio Spurs +5,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,56 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: