b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

A holnapi munkánkat két NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, de természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
WAS-MEM 111-104
NO-PHO 120-115
OKC-GSW 116-117
SA-POR 114-109
DAL-CLE 110-108
DEN-IND 115-109
UTAH-BKN 110-104

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers I

A találkozón lényegében a Spurs hazai mérlege, illetve a szimulációs rendszer adatai miatt bíznánk a hazai sikerben. A Spurs legutóbbi 9 hazai mérkőzésén nyerni tudott pedig a csapatok közt volt több erősebb kvalitású és képességű együttes is példának okáért a Milwaukee Bucks, akiket 121:114-re vertek 03.11-én. A Portland idegenben nem rossz, viszont 17-17 a mérlegük és elmondható, hogy a jobb teljesítményű csapatok ellen idegenben pontokat veszít a vendég együttes.

A két csapat legutóbb ebben a felállásban 2018.12.03-án találkozott akkor 131:118-ra nyert a Spurs. A szimulációs rendszer adatai alapján 114-109-s eredmény várható.

Mindent egybevéve egy szoros párharcra számítunk, viszont a Spurs utóbbi időben fantasztikus formában van és rendre hozza a mérkőzéseit. Kíváncsian várjuk a mostani mérkőzést és ha minden a statisztikák szerint alakul akkor a végső győztes a Spurs lesz.

San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers (01:30)

Tipp:San Antonio Spurs (A mérkőzés győztese) odds: 1,76 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors I

A holnapi találkozók talán legnagyobb derbije lesz ez, hiszen az OKC otthon remekül teljesít és 23-9 a mérlegük, míg a GSW-t senkinek sem kell bemutatni.Ha már Golden State ne felejtsük el, hogy a vendégek a legjobb idegenbeli teljesítménnyel rendelkeznek a ligában 22-11 a mérlegük.

Talán bátor tipp lesz a mostani, de az underdog csapatokat rendre érdemes favorizálni az NBA-ben és mi most sem teszünk másként. A GSW +3,5 hendiben van “value” és kötelező fogadást kötni.

A Houston Rockets elleni mérkőzést végig követtük és elmondható az, hogy a jelenlegi Rockets hazai pályán erősebb, mint az OKC. Hardenék ellen 104-106-al Curryék. Akkor Thompson, Cousins és Curry vette ki leginkább a részét a pontszórásban a vendégeknél. A GSW rendre megmutatja mostanában a rangadókon, hogy milyen erős csapat és a Rockets ellen legutóbb 2,50 volt rájuk a szorzó. A szimulációs rendszer 116-117-s eredményt vár a mérkőzésen, amivel mi egyet is értük. A GSW legutóbb ugyan kikapott az OKC-től, de szerintünk most ezt a szívességet nem teszik meg, ráadásul a hazai csapat egy nappal “fáradtabb” lehet.

OKC-Golden State Warriors (01:30)

Tipp:Golden State Warriors+3,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,57 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: