b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

Dec 11, 2017; Houston, TX, USA; Houston Rockets guard James Harden (13) defends New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) during the second quarter at Toyota Center. Mandatory Credit: Shanna Lockwood-USA TODAY Sports

A holnapi munkánkat két NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, de természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
DET-LAL 112-110
PHI-SAC 120-111
WAS-CHA 115-109
HOU-PHO 118-106
NO-POR 111-114
MIA-MIL 106-109
SA-NY 114-100
LAC-CHI 118-117

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Washington Wizards – Charlotte Hornets I

A mérkőzésen lényegében minden a hazai győzelem mellett szól. A Washington kiválóan teljesít hazai pályán, míg a Charlotte idegenben bukdácsol, ráadásul a vendégek borzasztó formában vannak.

A Wizards hazai pályán 21-12-s mutatóval rendelkezik, míg a Hornets idegenben 9-23-al áll.

A pár nappal ezelőtt játszottak a felek és akkor 1 ponttal tudott nyerni a Hornets, bár tegyük hozzá, hogy a Wizards idegenben sosem volt erős. Szoros találkozóra számítunk most is, viszont kiindulva a Wizards utóbbi négy hazai mérkőzéséből ahol nyert a csapat a Magic, Sacramento, Mavericks és a Timberwolves ellen is számunkra nincs kérdés. A szimulációs rendszer is hazai győzelmet favorizált és mi ezzel egyetértünk.

Washington Wizards – Charlotte Hornets (00:0)

Tipp:Washington Wizards (A mérkőzés győztese) odds: 1,62 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Houston Rockets – Phoenix Suns I

A találkozón hasonló opciókat favorizálunk most is, mint a Golden State Warriors elleni mérkőzésen. Amit kiemelhetünk most is két személy játéka a hazai részről, egyikük Harden, másikuk Gordon.

A mérkőzésen tehát ismét az egyéni teljesítményekre kötnénk fogadást, ami két ok miatt történik. A célpontunk Harden és Gordon lenne. Előbbi a sérülése óta egyre kevesebb mérkőzésen tudja megdobni a rá kiállított “line-ok” overeit. Most 34,5 a line, ami viszonylag jól lett belőve, viszont a csapatban E. Gordon egyre jobb formába van és a triplái rendre betalálnak. 

Harden tehát a triplák szórásáról kezd “leállni” és Gordon az aki átveszi tőle ezeknek a pontoknak a szórását, hogy adatokat nézzünk.A GSW ellen Harden 29 pontig jutott, míg Gordon 17 ponton állt meg. Ugyanezen adatok alapján a Charlotte ellen Harden 28 pontot szerzett, összesen 12 3 pontos próbálkozása volt, míg Gordonnak 17. Dallas Mavericks ellen 20 pontot szerzett , Gordon 26 ponttal vette ki a részét és 18 tripla próbálkozása volt. Harden legutóbb a Boston Celtics és a Heat ellen “parádézott”, akkor 42, illetve 58 pontig jutott, de ezt követően 4 mérkőzésen rendre 35 pont alatt zárt, de ezt megelőzően is csak kevesebb pontokat dobott. Adódik tehát a kérdés, hogy mit kellene favorizálni ismét a mérkőzésen. Mi most bátrak leszünk és, mint Gordon, mint Harden játékára fogadunk. Gordon legutóbb a GSW ellen tehát 17, de azt megelőzően 25 pontig jutott, de ahogy látható egyre jobban kiveszi magát a pontszerzésből, míg Harden ennek köszönhetően egyre kevesebb pontot szerez. Tehát Gordon játékában az overt, míg Harden játékában az under opciót érdemes favorizálni.

Houston Rockets – Phoenix Suns (01:00)

Tipp:Kevesebb, mint 34,5 pont (James Harden pontjai) odds: 1,86 “C”  kategória Tét: 2 egység

Houston Rockets – Golden State Warriors (01:00)

Tipp:Több, mint 15,5 pont(Eric Gordon pontjai) odds: 1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: