Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

A holnapi munkánkat két NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, de természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
WAS-ORL 108-109
OKC-BKN 115-108
MIA-DET 106-107
ATL-MEM 116-115
HOU-GSW 113-114
PHO-UTAH 99-107

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Miami Heat – Detroit Pistons I

Már most leszögezném, hogy nem szabad kiindulni a Pistons előző mérkőzéséből, ahol a Nets otthonában csúnyán leégett a csapat. A Heat ellen a szezonban eddig remekül teljesített a vendég együttes, ráadásul legutóbbi 10 mérkőzésükön mindössze 2 darab vereségük van.

A Heat-Pistons párharc legutóbb 02.24-én került megrendezésre, akkor közel 25 ponttal nyert a Pistons, de ezt megelőzően is 01.19-én 98-93-ra nyert a Pistons. A szimulációs rendszerünk pedig 106-107-s eredményt vár a találkozón.

A pár nappal ezelőtti botlás miatt ma a fogadóirodák a Heatet favorizálják és a Pistons került “underdog” szerepbe. Az ilyen fogadásokat szeretjük, hiszen +hendikep opciókkal fogadhatunk a gyengébbnek ítélt csapatokra. Legutóbb 23 ponttal verték a hazai együttest a vendégek, most nem számítunk ekkora különbségre de óriási hiba lenne az utóbbi 10 forduló legjobb teljesítménnyel bíró együttesét kihagyni a fogadásból.

Miami Heat – Detroit Pistons (00:30)

Tipp:Detroit Pistons +3,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Houston Rockets – Golden State Warriors I

A találkozó a holnapi mérkőzések rangadója, hiszen a jelenlegi 3. helyezett mérkőzik meg az 1. pozícióban lévő GSW-vel. Mindkét együttes remek szezont fut, viszont utóbbi időben a GSW beleszalad egy-egy meglepetés “pofonba”. Hardenék legutóbbi 9 mérkőzésüket megnyerték és várhatóan ma is nagy eséllyel indulnak a párharcba. Felesleges most az esélyeket találgatni, hiszen bármi megtörténhet és akár a GSW is behúzhatja a győzelmet.

A mérkőzésen egyéni teljesítményekre kötnénk fogadást, ami két ok miatt történik. A célpontunk Harden és Gordon lenne. Előbbi a sérülése óta egyre kevesebb mérkőzésen tudja megdobni a rá kiállított “line-ok” overeit. Most 35,5 a line, ami viszonylag jól lett belőve, viszont a csapatban E. Gordon egyre jobb formába van és a triplái rendre betalálnak. 

Harden tehát a triplák szórásáról kezd “leállni” és Gordon az aki átveszi tőle ezeknek a pontoknak a szórását, hogy adatokat nézzünk. A Charlotte ellen Harden 28 pontot szerzett, összesen 12 3 pontos próbálkozása volt, míg Gordonnak 17. Dallas Mavericks ellen 20 pontot szerzett , Gordon 26 ponttal vette ki a részét és 18 tripla próbálkozása volt. Harden legutóbb a Boston Celtics és a Heat ellen “parádézott”, akkor 42, illetve 58 pontig jutott, de ezt követően 4 mérkőzésen rendre 35 pont alatt zárt, de ezt megelőzően is csak kevesebb pontokat dobott. Adódik tehát a kérdés, hogy mit kellene favorizálni a mérkőzésen. Mi most bátrak leszünk és, mint Gordon, mint Harden játékára fogadunk. Gordon legutóbb a GSW ellen 25 pontig jutott, de ahogy látható egyre jobban kiveszi magát a pontszerzésből, míg Harden ennek köszönhetően egyre kevesebb pontot szerez. Tehát Gordon játékában az overt, míg Harden játékában az under opciót érdemes favorizálni 1,83-s szorzókért pedig érdemes megpróbálni “C” kategóriában.

Houston Rockets – Golden State Warriors (02:30)

Tipp:Kevesebb, mint 35,5 pont (James Harden pontjai) odds: 1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység

Houston Rockets – Golden State Warriors (02:30)

Tipp:Több, mint 15,5 pont(Eric Gordon pontjai) odds: 1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység