Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

Két NBA mérkőzéssel nyitnánk a holnapunkat. Mindezek előtt természetesen érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
CHA-WAS 115-109
ORL-DALL 110-104
MEM-UTAH 100-102
MIA-CLE 108-103
NO-TOR 111-113
HOU-PHI 113-110
CHI-DET 103-113
GSW-DEN 116-108
LAC-OKC 118-120

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Chicago Bulls – Detroit Pistons I

A találkozón számunkra egyértelműek az esélyek, a Pistons kiváló formában van, míg a Chicago esetében ismét elindult egy sérüléshullám. A hazai részről 3 játékos biztosan hiányzik, míg rajtuk kívül két játékos kérdéses. A vendégek oldaláról egyedül Pachulia az aki kérdéses állapotban van, viszont rajta kívül az egész Pistons keret “harcra” kész.

A szimulációs rendszerünk 103-113-s eredményt hozott ki nekünk, amivel mi egyetértünk. A Pistons egyszerűen jelen formájában jobb, ráadásul a szezonban eddig kétszer találkoztak a felek és mindkét alkalommal a Pistons nyert. Most itt van ismét az esély és véleményünk szerint élni fog az esélyeivel az együttes.

A szimulációs rendszerünk tehát Pistons győzelmet jósol és ezt valóban érdemes kihasználni, mivel idegenbeli meccs, illetve némi rizikó is van a találkozóban, csak “C” kategóriában teszünk ajánlást.

Chicago Bulls – Detroit Pistons (02:00)

Tipp:Detroit Pistons (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Golden State Warriors – Denver Nuggets I

A mérkőzésen hatalmas érték van a magas line miatt az under opcióban. Ugyan mindkét együttes remek játékosokkal rendelkezik, viszont nem gondolnánk azt, hogy 240 pontig eljutnának a felek. Ha nem remiznek egymással, akkor véleményem szerint bőven a line alatt fognak zárni a csapatok.

A szimulációs rendszerünk 116-108-s eredményt produkált, ami bőven várható opció. A GSW ismét egy kisebb gödörben van és ugyanez mondható el a Nuggetsról is. 

Egy szó, mint száz rizikós döntés, hiszen két ilyen csapatban bármikor benne lehet egy nagy over opció, viszont 240,5 pont alá örök mondás kötelező fogadni és mi ezt meg is tesszük alacsony téttel!

Golden State Warriors – Denver Nuggets (04:30)

Tipp:Kevsebb, mint 240,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,60 “C”  kategória Tét: 2 egység