b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

Dec 11, 2017; Houston, TX, USA; Houston Rockets guard James Harden (13) defends New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) during the second quarter at Toyota Center. Mandatory Credit: Shanna Lockwood-USA TODAY Sports

Két NBA mérkőzéssel is készültünk, hiszen véglegesítette a partnerünk a proj. score-kat. Az egyik esetben a pontszámokra, míg a második találkozón az underdog csapatban látunk némi fantáziát.

NBA PROJ. SCORE:
CHA-POR 111-112
BOS-HOU 108-107
CHI-ATL 113-114
LC-NY 118-111
CLE-ORL 99-105
DET-TOR 110-108
WAS-MIN 121-113
OKC-MEM 117-109

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Boston Celtics – Houston Rockets I

A találkozón az underdog szerepben lévő Rocketsben bíznánk.A Celtics ellen egy érvünk lenne, ami az utóbbi idők teljesítménye, míg a Rockets mellett Harden kiváló teljesítménye és az utóbbi mérkőzései beszédesek. Ma is sok fog múlni Hardenen, aki egyre jobb formában van a sérüléséből visszatérve. A Celtics a Wizards ellen végre tudott diadalmaskodni, de ezt megelőzően kikapott a Portland, Toronto, Bulls, Bucks négyestől. A Rockets óriási meglepetésre megverte a GSW csapatát idegenben és folyamatosan javul az idegenbeli teljesítményük.

A Rockets idegenben “fogható” együttes, hiszen 31 mérkőzésen 15-16-s mérlegük van. A Celtics hazai pályán mindenki ellen esélyes, viszont látható egy kisebb formai hanyatlás az együttesnél és ez a “fáradtságnak” tudható be.

A szimulációs rendszerünk 108-107-s eredményt alkotott és szerintünk is szoros mérkőzésre lesz kilátás. Ezért érdemes lehet Hardenékat favorizálni és egy +4,5 hendivel fogadunk rájuk.

Boston Celtics – Houston Rockets (21:30)

Tipp:Houston Rockets +4,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,59 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Chicago Bulls – Atlanta Hawks I

A mérkőzésen a Hawks gyenge védelmében, illetve a kiváló támadóiban bíznánk. A csapat szinte minden egyes mérkőzésén hozza az overeket és ezt láthattuk az előző találkozókon is. A mostani határ alacsonyan lett meghúzva, viszont a 224,5-s határt érdemes kihasználni. A Hawks legutóbbi 5 találkozóján rendre ez a line felett zárt.

A Hawks a legutóbbi 20 találkozóját figyelembe véve 16 alkalommal zárt 225 vagy több ponttal.

A két csapat tegnap hajnalban mérkőzött meg egymással akkor egy 124-124-s döntetlen után 161-168-ig jutottak. Ennél kevesebb pontra számolunk, viszont őrültség lenne kihagyni ezt a mérkőzést, úgyhogy érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Chicago Bulls – Atlanta Hawks (21:30)

Tipp:Több, mint 224,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: