b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : NBA elemzések

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

A holnapi munkánkat két NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, ahol bíznánk a favorizált csapatok teljesítményében, természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
CHA-HOU 111-113
ATL-MIN 116-121
BKN-WAS 119-108
MIA-GSW 105-113
BOS-POR 112-113
MEM-CHI 104-102
SA-DET 111-108
UTA-LAC 115-111
SAC-MIL 113-124
LAL-NO 117-114

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Brooklyn Nets – Washington Wizards I

A találkozón gyakorlatilag bíznánk abban, hogy a Wizards az egyik legrosszabb idegenbeli teljesítményével rendelkezik, 31 idegenbeli mérkőzésen 7-24 a mérlegük. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy sem Wall, sem Howard nem áll rendelkezésre a Wizards részéről, ami befolyásolhatja a hajnali mérkőzést.

Legutóbbi találkozójukon a Nets hazai pályán 125-118-al búcsúztatta a Wizards csapatát. Ez ma is esélyes főként megnézve a vendégek idegenbeli statisztikáit.

A szimulációs rendszerünk 119-108-s eredmény vár a találkozótól. Mi ennél egy minimálisan kisebb különbségre számítunk, viszont nincs kérdés ennek a Netsnek, akik utóbbi két fordulóban kiválóan játszottak és legutóbb a Spurs ellen is bizonyítottak ma menni kell és a négy mérkőzése nyeretlen Wizardsot kötelező lemosni a pályáról!

Brooklyn Nets – Washington Wizards (01:30)

Tipp:Brooklyn Nets -2,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,59 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Sacramento Kings – Milwaukee Bucks I

A mérkőzésen sokat gondolkoztunk, hogy lépjünk az over, avagy bízzunk a kiváló szezont futó Bucks sikerében. Végül az utóbbinál maradtunk, hiszen a Bucks hihetetlen szezont fut és példának okáért a Kings ellen legutóbb közel 40 pontos különbséggel tudott nyereséget kiharcolni. A szezont egyedülálló teljesítménnyel viszik végig és 60 fordulót követően 46-14 a mérlegük.

A Milwaukee Bucks kiváló szezont fut, rengeteg győzelmet ért el a csapat, ráadásul kiváló védekezésüknek köszönhetően roppantul kellemetlen ellenfélnek számítanak. Most is ők az esélyesei a párharcnak és a Sacramento ellen óriási esélyük van a győzelemre.

A szimulációs rendszerünk 113-124-s eredményt vár a találkozótól, mi ezzel egyetértünk, viszont kiindulva az idegenbeli mérkőzésekből alacsonyabb hendit teszünk a vendégek sikere mellé és így ajánlunk fogadást!

Sacramento Kings – Milwaukee Bucks (04:00)

Tipp:Milwaukee Bucks -2,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,56 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: