Prémium szolgáltatás: Nagy derbik a láthatáron

Tegnap fantasztikus napot zártunk és ugyan a Hertha mérkőzésen egy piros lap bekavart a meccsbe, ezen kívül minden elemzésünk helyt állt. A mai kínálat óriási, de ennek ellenére mindössze két elemzéssel, viszont a “tetsző” rangadókból 2 szelvényajánlással is érkezünk! Ma kicsik a szorzók és ennek megfelelően kalkuláltuk az esélyeinket! (Lehet ma meglepetést okozunk a két elemzésünkkel..)


Az első tippünk esetében egy svéd bajnokival készültünk. A Häcken – Norrköping találkozón várnánk mindkét oldaltól a gólokat. A hazai csapat az 5., míg a vendégek a 2. pozícióban vannak jelenleg. Ami miatt a gólok, hogy ez a két csapat a legjobb támadósorokkal rendelkezik, sőt  a hazai csapat szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban. Mindkét oldalon 1-1 hiányzó lesz, akik már hetek óta kidőltek a csapatokból, viszont ezen kívül a bombaformában lévő Paulinho, illetve Jeremejeff a Häcken részéről a csapatba lesz, míg a vendégek oldaláról Karlsson, Holmberg és Skrabb is a keret tagja lesz. Egymás ellen a legutóbbi 6 mérkőzésen mindig meglőtték a gólokat és 2,5 over meccseket alakítottak ki. A hazai fél legutóbb az EL-ben kapott ki,míg a Norrköping egyedül a Malmö otthonában hullajtott pontokat de ott is gólt tudtak szerezni. Ezután pedig ezt a mai tippet egy “A” kategóriába sorolt ajánlásként osztjuk meg. (Mi szóltunk, hogy meglepetést okozunk ezekkel a tippekkel.)

 Häcken – Norrköping (15:00) Tippmix kód: 55728 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “A” kategória Tét: 5 egység

A következő mérkőzésen számunkra egy heti szinten favorizált csapatra teszünk fogadást. A Rennes – Nantes mérkőzésen várnánk ismét a gólváltást. Elmondtuk már több elemzésben is, hogy számunkra a Rennes lesz az a csapat, akik 85-90%-ban gólt szereznek, de kapnak is. Most pedig az a Nantes lesz az ellenfél akik utóbbi 3 fordulóban szárnyalnak. Toulouse ellen 4-0,Amiens otthonában 1-2, Guingamp ellen pedig 5-0-ra nyertek. Ugyan ezek “kötelező” győzelmek voltak de a Lyon elleni 1-1-s eredmény már igencsak fantasztikus teljesítménynek volt mondható. A Rennes is elcsípte a fonalat ismét és sorozatban pontokat szereznek. Hazai pályán egyedül a legutóbbi mérkőzésen nem rúgtak gólt, de ezt megelőzően a PSG-nek is betalált a csapat. A statisztikákat fürkészve a Nantes legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén 8 alkalommal gólt szerzett. A Rennes ezzel ellentétben a legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal gólig jutott. Amikor a felek ebben a felállásban találkoztak rendre megszületett a gólváltás az utóbbi 3 találkozón, úgyhogy mi úgy érezzük, hogy a vendégek részéről Sala ismét betalálhat, míg a hazai oldalon Sarr, illetve Boschilia szállíthatja a gólokat. Ha tippelni kellene egy 1-1-s döntetlenre számítunk.

Rennes – Nantes (17:00) Tippmix kód: 50605 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Tehát ezeket a mérkőzéseket az “alacsonyabb” szorzók miatt nem tudtuk ajánlani, ezért közösen egy-egy szelvényt alkottunk belőlük. Ezeket a szelvényeket nem könyveljük sem a statisztikában sem az archívumban, viszont várható opciókból adódnak össze és elfogadható szorzókat alakítanak ki.

Szelvényajánlások:
Milan – Juventus – 47109 V
Tipp:Juventus (1X2)
Atalanta – Internazionale – 41891 V
Tipp:Internazionale (Melyik csapat szerzi az első gólt?)
Sassuolo – Lazio – 46978 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds:5,00

(Ajánlott tét 1 egység)

E. Frankfurt – Schalke – 33739 V
Tipp:Nem (Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)
Atalanta – Internazionale – 41798 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)
Midtjylland – Vejle – 54167 H
Tipp:Midtjylland (1X2)
Chelsea – Everton – 17515 V
Tipp:Nem (Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)
odds:1,95

(Ajánlott tét 3 egység)

Sok sikert és szerencsés napot!