b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLS mérkőzésekkel hangolunk a szombatra

Holnap hajnalban ismét az MLS mérkőzésekre hangolódnánk és két rizikós tippel kell, hogy készüljünk. Sajnos a fogadóirodák letolták a szorzókat, ezért kénytelenek vagyunk “necces” kimenetelekre fogadni, de megpróbáltunk olyanokkal készülni, amelyek várhatóan bekövetkeznek a mérkőzéseken.


Az első találkozón a Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC derbin várjuk a gólokat. Az előző mérkőzésen LA Galaxy kikapott 5-0-ra és a közölt hírekkel ellentétben Ibrahimovic nem játszott a saját márkájának “bukása” miatt. Lényegében ez úgymond magánügy, de sajnos erről semmiféle információt nem közölt, sem a honlap, sem a svéd támadó. Mai napon viszont teljes készültségben a csapat, hiszen érkezik a Los Angelesi derbi, ahol legalább döntetlennel kell zárni. Ibrahimovic biztos, hogy a pályán lesz, a Galaxy honlapján leközölte a kezdőcsapatot, amelyben Ibrahimovic említve lett Ola Kamara-val egyetemben. Mindkét csapat egyébként remek szezont fut. A vendégek a 3. helyen, a hazaiak 5. helyen állnak, de mindkét csapat a legtöbb gólt szerezte a bajnokság során. 49:39 a gólkülönbsége a vendégeknek, 48:47 a hazaiaknak. Az-az a mérkőzések java részén 2,5 over opciókat hozzák ki a mérkőzésekből. A gólváltásra 1,30-s szorzóért lehet fogadni, amibe nincs érték, de a 3,5 gól feletti opcióban mi látunk fantáziát, főleg úgy, hogy a két fél között nem is olyan rég 2:2, illetve 4:3-s mérkőzés alakult ki. Ezért mi bízunk Ibrahimovic, Kamara kettősben, míg a vendégek részéről Diomande, Ramirez, Rossi, Vela négyes szállíthatja a találatokat. Egy biztos, hogy izgalmas mérkőzés elé nézünk és mi úgy véljük, hogy a gólváltáson kívül egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze ismét a felek.

LA GALAXY Projected Starting XI
(3-4-1-2, right to left)
GK: David Bingham — Daniel Steres, Jorgen Skjelvik, Ashley Cole — Chris Pontius, Servando Carrasco, Perry Kitchen, Dave Romney — Sebastian Lletget — Zlatan Ibrahimovic, Ola Kamara

LA FC Projected Starting XI
(4-3-3, right to left)
GK: Tyler Miller — Steven Beitashour, Danilo Silva, Laurent Ciman, Jordan Harvey — Benny Feilhaber, Eduard Atuesta, Lee Nguyen — Carlos Vela, Christian Ramirez, Diego Rossi

Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC (04:30)  Tippmix kód: 24110 V
Tipp:Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) odds:1,80 “C” 1. szint Tét: 1 egység

A második találkozón a másik MLS mérkőzésre fogadunk, ahol megnézve a statisztikákat bőven van reális érték a vendégek sikerében, de az Orlando lesz az a fél, akik hazai környezetben képesek szinte mindig gólt szerezni. Jelen esetben bátortalanabbak behúzhatják a gólváltást (1,45), vagy a vendégek sikerét (1,70), de mi mindkettőt ajánlanánk, hiszen az Atlanta remek formában van és nem véletlen az első helyen áll, míg az Orlando a maga teljesítményével nem véletlen áll az utolsó pozícióban. Ezért mi úgy véljük, hogy most is az Atlanta United kiharcolhatja a sikert idegenben, de a hazai gólban van érték ezért mi a gólváltás mellett a vendégek sikerében is bízunk és egy igencsak kellemes szorzóért merészen ugyan, de bevállaljuk ezt az opciót. Legutóbb májusban a felek ugyanebben a szituációban találkoztak, akkor 1-2 lett az Atlanta csapatának, azután 07.01.-n játszottak fordított helyzetben, akkor 4-0-s magabiztos győzelmet aratott a jelenlegi éllovas. Kiindulva viszont a vendégek védelméből egy kapott gól benne lesz a mérkőzésbe, de szerintünk ma legalább két gólt szereznek.

Orlando – Atlanta Utd. (02:00) Tippmix kód: 24141 05
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,80 “C” 1. szint Tét: 0,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: