b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS esélylatolgatás

A szokásos módon, ha vasárnap, akkor hajnali MLS tippek érkeznek. Most négy mérkőzés kerül megosztásra, viszont a délutáni megosztás miatt most nem osztanánk meg részletes elemzéseket, ehelyett pár soros érvelések kerülnek megosztásra!


A mai tippadásunkat két “B” kategóriás tippel kezdenénk. Az első találkozón egy gólváltásé lenne a “főszerep”. Lényegében két olyan csapat találkozik egymással akik nagy átlagban képesek a gólszerzésre, illetve gólokban gazdag mérkőzéseket alakítanak ki. A Vancouver jó otthon, míg a Seattle utóbbi három mérkőzésén gálázik, illetve az azt megelőző 3 fordulóban is végig meglepetés eredményeket ért el. Megverték a NYC, San Jose, Vancouver kettőst. Illetve az Atlanta, New England duó ellen döntetlennel zártak. Ezt megelőzően pedig szinte minden egyes mérkőzésen gólt szerzett a csapat. A Minnesota otthon ahogy már említettük jó és hazai pályán szinte kivétel nélkül képes gólszerzésre, ezért mi most is bízunk a hazai gólban, míg a vendégek góljában a jelenlegi formájuk alapján joggal bízhatunk. A két fél legutóbbi két mérkőzésén 3:1 és 2:1 született, így jogosan várhatjuk most is az MLS alap “fogadását” a gólváltást.

Minnesota – Seattle (02:00) Tippmix kód: 19056 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,55 “B” Tét: 3 egység

A következő mérkőzésen egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk. Méghozzá a remek formában lévő LA Galaxy találkozóját néztük ki. Igaz lenne okunk aggodalomra, hiszen Ibrahimovic sárga lapjai miatt nem lesz ott a mérkőzésen, de bőven lehet őt pótolni ebből a keretből. Ott lesz Kamara, vagy épp Alessandrini akikben bőven van potenciál gólszerzés tekintetében. A hazai oldalon nem igazán fut a szekér, viszont hazai pályán jó a csapat ráadásul az under/over táblán mindkét fél tör fölfelé, hiszen a vendégek 22 mérkőzésen 15 alkalommal 2,5 overeztek, míg a Colorado 21 mérkőzés alatt érte el ugyanezt az eredményt. A gólátlagok 2,9 és 3,6. A gólváltás bőven benne van a találkozóban és talán Ibra nélkül pontokat veszíthet is az LA Galaxy, viszont a gólok szinte garantáltak és reméljük, hogy hármat összehoznak a felek!

Colorado Rapids – Los Angeles Galaxy (03:00) Tippmix kód: 12871 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,55 “B” Tét: 1 egység

A következő mérkőzéseken már “C” kategóriás tippeket osztunk meg. Elsőként egy hazai győzelmet emeltünk ki a kínálatból. A Portland csapatában látunk némi fantáziát, viszont az MLS liga sajátossága, hogy többször meglepetés eredmények születnek, ezért került csak “C” kategóriába a hazaiak győzelme. Viszont statisztika alapján bőven várható a győzelmük, főleg úgy, hogy hazai pályán eddig nem szenvedtek vereséget, ráadásul ma egy bőven verhető csapat érkezik hozzájuk a Philadelphia színeiben. Ezért mi arra gondoltunk, hogy ma képes lehet a Portland pontot szerezni és szerintünk ma sem fognak botlani és behúzzák a kötelező győzelmet!

Portland – Philadelphia (05:00) Tippmix kód: 19019 H
Tipp:Portland (1X2) odds:1,60 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig ismét a megszokott gólváltásban bízunk. Mindkét fél utóbbi mérkőzéseken képes a gólszerzésekre, viszont gólokat is kapnak. Ez legfőképp a vendégekről mondható el, hiszen a DC az az együttes, aki képes gólt szerezni szinte minden ellenfelének, viszont több gólt is kapnak a gyenge védelmüknek köszönhetően. A Montreal hazai pályán nagyon jól teljesít erről ad tanúbizonyságot a 7-0-4-es mérlegük is. Míg a DC idegenben 1-4-8-s mérleggel nem az igazi, de látható, hogy 21 gólt tudtak szerezni, ami a legtöbb az idegenbeli szerepléseket tekintve az egész ligában. Ezért mi úgy véljük, hogy most is kialakulhat a gólváltás, viszont a Montreal védelme jónak mondható, ezért csak óvatosan bántunk a mostani tétel és alacsony téttel ajánljuk a mostani opciót!

Montreal – D.C. United (01:30) Tippmix kód: 13159 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: