b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLS esélylatolgatás

Aug 19, 2018; Washington, DC, USA; D.C. United midfielder Luciano Acosta (10) celebrates with teammates after scoring a goal against New England Revolution in the first half at Audi Field. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

A mai napra nem találtunk megfelelő opciót, amire bátran mernénk fogadni. Viszont a holnap hajnali futballmérkőzésekbe már van fantázia és, ha már a rájátszás közeleg az MLS-ben, akkor itt az ideje, hogy éljünk a lehetőségekkel.


Az első találkozón egy várható győzelemmel kezdenénk. A Rooney által képviselt D.C. United lesz ismét a pályán és egy olyan ellenfél ellen kell játszaniuk, akik számára már teljesen mindegy, hogy alakul a szezonvége. Nagy meglepetésre ugyan, de a Toronto FC, mint tavalyi bajnok nem fog részt venni a rájátszásban. Összességében a D.C. számára ma kötelező a győzelem és a legutóbbi mérkőzéseit rendre hozza a csapat. Nem is olyan rég a jelenlegi legjobb teljesítménnyel rendelkező FC Dallas ellen nyertek 1-0-ra és kiváló védekezésüknek hála, ma is óriási eséllyel indulnak a párharcba. Elől Rooney, Acosta, Stieber és Asad az aki hozhatja a gólokat a csapatnak. Mi úgy érezzük, hogy képes lehet ma is kiharcolni a győzelmet egy motiválatlan Toronto FC ellen a győzelmet a D.C. United. Itt az esély és most nem bukhatnak pontot, főleg nem hazai pályán. Úgyhogy megfogadjuk a csapat sikerét!

D.C. United – Toronto FC (01:30) Tippmix kód: 23833 H
Tipp:D.C. United (1X2) odds:1,50 “C” kategória Tét: 2 egység

A második mérkőzésen egy gólokban gazdag találkozóra számítanánk. A pályán a Vancouver – Kansas City kettős fog egymással megmérkőzni. A Kansas City a Play Off negyeddöntőjéért, míg a Vancouver a rájátszásba való kerülésért küzd. Gyakorlatilag 10 pont választja el a két csapatot és forma-forma teljesítményt nyújtanak. A Vancouver előző mérkőzésén a Toronto otthonában szerezte meg a győzelmet és ezáltal még közelebb került a továbbjutáshoz. Mindössze 3 pont a lemaradása a 6. helytől és ma egy esetleges győzelemmel már célegyenesbe kerülhet a csapat. ugyanez mondható el a Kansas Cityről is. Mindössze 4 pont a lemaradásuk az első, míg 3 pont a hátrányuk a második pozíciótól, ami egyenes ágú továbbjutást jelent a negyeddöntőbe. Óriási küzdelemre számítunk ezáltal, hiszen mindkét fél számára fontos lenne a 3 pont megszerzése itt a véghajrában. Bármi előfordulhat és mi úgy érezzük, hogy a sok hiányzó ellenére is a felek kialakíthatják a gólváltást a mérkőzésen, amelyet a legbiztosabb opcióként osztunk meg most “C” kategóriába sorolva.

Vancouver – Kansas City (04:00) Tippmix kód: 21729 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” kategória Tét: 3 egység

Az utolsó mérkőzésünk esetében pedig egy nagyobb szorzóhoz nyúltunk az Orlando – Seattle találkozón. Az Orlando számára teljesen mindegy már több forduló óta a bajnokság kimenetele, hiszen teljesen utolsóként nincs semmi esélyük a rájátszásra. Ezzel ellentétben a mostani ellenfelük az 5. helyen áll és még be kell húzniuk legalább 6 pontot, hogy bebiztosítsák a jelenlegi pozíciójukat, vagy épp egy esetlegesen kedvező helyzetben, akár a 2. pozíció sem elképzelhetetlen számukra. Ezért mi úgy érezzük, hogy egy fordulók óta gólképtelen Orlando City ellen, ma képes lehet a Seattle pontot szerezni és reméljük, hogy ma 3 pontra vágynak a vendégek. Mindkét oldalon megvannak a hiányzók, viszont a vendégek részéről van bőven extra motiváció, ezért 2,00-s szorzóért behúztuk a sikerüket!

Orlando – Seattle (01:30) Tippmix kód: 23859 V
Tipp:Seattle (1X2) odds:2,00 “C” kategória Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: