b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLS esélylatolgatás

LA Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, center left, of Sweden, celebrates his goal with Chris Pontius, center right, Perry Kitchen, right, and Ola Kamara during the second half of an MLS soccer match against the Real Salt Lake Saturday, June 9, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 3-0. (AP Photo/Jae C. Hong)

A holnap hajnali MLS mérkőzések esetében két ígéretes opció került kiválasztásra. Két olyan mérkőzést választottunk ki a kínálatból, amelyeken kulcsfontosságú lesz a mérkőzések kimenetele és mindegyik csapatnak fontos lenne a pontok begyűjtése


Az első találkozón a Kansas City – Los Angeles Galaxy fog egymással megmérkőzni. A Western Conference ligában iszonyatosan közel állnak a csapatok egymáshoz. Kisebb meglepetésre ugyan a Sporting Kansas City a 2. helyen, míg az Ibrahimovicot is a soraiban tudó LA Galaxy a 7. helyen áll. A vendégek számára ma igencsak döntő kimenetelű lehet ez a mérkőzés, hiszen ha ma nyernek akkor nagy valószínűséggel képesek lehetnek a play off-ba jutni, viszont ma ha nem tudnak pontot szerezni, akkor szinte 90%-ig biztos, hogy kimarad a csapat a rájátszásból. A keret adott és lényegében az egyik legjobb adottságú a csapat. A gólszerzés tekintetében egyértelműen az MLS legjobban teljesítő csapatai közé sorolhatóak a vendégek és eddig a legtöbb gólt szerezték, pontosabban 60 gólt. Viszont a csapat gyengesége, hogy a sok rúgott gól mellett ők kapták a szezonban a második legtöbb gólt is számszerűleg 59. Ez a két statisztikai adat igencsak beszédes, a másik kulcsfontosságú tényező a Kansas hazai pályán nyújtott teljesítménye. A csapat hazai pályán jól teljesít és szinte minden alkalommal szerez gólt. Mindkét fél elől jól teljesít, ezért mi bízunk abban, hogy mindkét fél megzörgeti a hálót. Az LA Galaxy számára tehát küzdeni kell az 1. perctől az utolsóig, így mi igencsak kiélezett párharcra számítunk, ahol akár a Galaxy pontokat is gyűjthet.

Kansas City – Los Angeles Galaxy (02:30) Tippmix kód: 46948 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “B” kategória Tét: 2 egység

A másik mérkőzésen ismét a gólváltásra voksolnánk. A Salt Lake – Portland mérkőzés kerül megrendezésre. Hasonló a felállás, mint az előbb leírt LA Galaxy esetében. A Real Salt Lake együttesét előzheti meg az LA Galaxy, hiszen az együttes a 6. helyen áll 46 ponttal, de a Portland csapata sem dőlhet hátra a 48 megszerzett pontjával. Mindkét együttesnek kulcsfontosságú a végén a pontszerzés és látva a gólokat itt is két olyan csapatról beszélhetünk, akik java részt gólokat szereznek, de kapnak is. A hazai csapat 50:50, míg a vendégek 46:45-s gólkülönbséggel állnak. Mindkét oldal gólszerzői a keretben kaphatnak szerepet, ezért mi úgy érezzük, hogy a találkozón kialakíthatják a gólokat a felek, ráadásul egymás ellen rendre sikerül ezt az opciót véghez vinni. Legutóbb 2-1-re nyert a Portland, de volt 1:4 és többször döntetlent is értek el a csapatok egymás ellen, ezekben az esetekben kétszer is 2-2-s döntetlen született. Most is bízunk tehát a gólokban és reméljük, hogy nem hagynak minket cserben a csapatok!

Salt Lake – Portland (03:30) Tippmix kód: 45194 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: