Prémium szolgáltatás: MLS esélylatolgatás

A holnap hajnali MLS mérkőzések esetében két ígéretes opció került kiválasztásra. Két olyan mérkőzést választottunk ki a kínálatból, amelyeken kulcsfontosságú lesz a mérkőzések kimenetele és mindegyik csapatnak fontos lenne a pontok begyűjtése


Az első találkozón a Kansas City – Los Angeles Galaxy fog egymással megmérkőzni. A Western Conference ligában iszonyatosan közel állnak a csapatok egymáshoz. Kisebb meglepetésre ugyan a Sporting Kansas City a 2. helyen, míg az Ibrahimovicot is a soraiban tudó LA Galaxy a 7. helyen áll. A vendégek számára ma igencsak döntő kimenetelű lehet ez a mérkőzés, hiszen ha ma nyernek akkor nagy valószínűséggel képesek lehetnek a play off-ba jutni, viszont ma ha nem tudnak pontot szerezni, akkor szinte 90%-ig biztos, hogy kimarad a csapat a rájátszásból. A keret adott és lényegében az egyik legjobb adottságú a csapat. A gólszerzés tekintetében egyértelműen az MLS legjobban teljesítő csapatai közé sorolhatóak a vendégek és eddig a legtöbb gólt szerezték, pontosabban 60 gólt. Viszont a csapat gyengesége, hogy a sok rúgott gól mellett ők kapták a szezonban a második legtöbb gólt is számszerűleg 59. Ez a két statisztikai adat igencsak beszédes, a másik kulcsfontosságú tényező a Kansas hazai pályán nyújtott teljesítménye. A csapat hazai pályán jól teljesít és szinte minden alkalommal szerez gólt. Mindkét fél elől jól teljesít, ezért mi bízunk abban, hogy mindkét fél megzörgeti a hálót. Az LA Galaxy számára tehát küzdeni kell az 1. perctől az utolsóig, így mi igencsak kiélezett párharcra számítunk, ahol akár a Galaxy pontokat is gyűjthet.

Kansas City – Los Angeles Galaxy (02:30) Tippmix kód: 46948 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “B” kategória Tét: 2 egység

A másik mérkőzésen ismét a gólváltásra voksolnánk. A Salt Lake – Portland mérkőzés kerül megrendezésre. Hasonló a felállás, mint az előbb leírt LA Galaxy esetében. A Real Salt Lake együttesét előzheti meg az LA Galaxy, hiszen az együttes a 6. helyen áll 46 ponttal, de a Portland csapata sem dőlhet hátra a 48 megszerzett pontjával. Mindkét együttesnek kulcsfontosságú a végén a pontszerzés és látva a gólokat itt is két olyan csapatról beszélhetünk, akik java részt gólokat szereznek, de kapnak is. A hazai csapat 50:50, míg a vendégek 46:45-s gólkülönbséggel állnak. Mindkét oldal gólszerzői a keretben kaphatnak szerepet, ezért mi úgy érezzük, hogy a találkozón kialakíthatják a gólokat a felek, ráadásul egymás ellen rendre sikerül ezt az opciót véghez vinni. Legutóbb 2-1-re nyert a Portland, de volt 1:4 és többször döntetlent is értek el a csapatok egymás ellen, ezekben az esetekben kétszer is 2-2-s döntetlen született. Most is bízunk tehát a gólokban és reméljük, hogy nem hagynak minket cserben a csapatok!

Salt Lake – Portland (03:30) Tippmix kód: 45194 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!