b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLS esélylatolgatás (09.02.)

A megszokott módon most is készültünk a vasárnap hajnali amerikai MLS mérkőzésekre. Tudhatjátok, hogy remek találati arányunk van a ligában és reméljük, hogy a holnap hajnali mérkőzéseken minden a “tervünk” szerint alakul! Mivel nem tudjuk, hogy alakul a mai nap ezért “B” és “C” kategóriás tippeket ajánlunk egy kicsit elmozdulva a stratégia alapszabályaitól nagyobb egységekkel fogadunk.


Az első mérkőzésen rögtön egy gólváltással kezdenénk, ahol nem is sokáig húznánk a mondanivalót. Egy csapat, amelynek a mérkőzésein szinte 95%-ban mindig jönnek a gólok Los Angeles Galaxy. Sokak ismerhetik a csapatot és mi hétről-hétre favorizáljuk az együttes mérkőzéseit. Ezért mi úgy véljük ismerve már minden apró részletét a csapatnak hogy ma sem zárnak gól nélkül. Ibrahimovic a pályán lesz és szerintünk ismét kialakul a gólváltás a mérkőzésen. Az ellenfél az a Salt Lake lesz, akik otthon nagyon jól teljesítenek. Ezért mi bízunk a gólokban és bátran ajánljuk a gólváltást, mint opciót!

Salt Lake – Los Angeles Galaxy (04:00)  Tippmix kód: 06660 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “B” kategória Tét: 2 egység

A második mérkőzésen szintén egy gólváltásra fogadunk. A Vancouver – San Jose kettős mérkőzésében látunk fantáziát. Lényegében a két csapat most találkozott egymással 08.26.-n. Ekkor 2-3-as eredmény született. A mostani mérkőzésre a csapatok kerete semmit sem változott, sőt a Vancouver esetében egy csatár került vissza a sérültek közül a keretbe. Egyik fél sem a győzelmeiről híres, de elmondható, hogy a vendégek amellett, hogy az utolsók a saját ligájukban 40:50-s gólkülönbséget tudhatnak magukénak. Lényegében ez jó mutatónak számít a rúgott gólok tekintetében és az előző fordulóban már okozott meglepetést a San Jose az FC Dallas ellen, illetve a Vancouver elleni 2:3-s mérkőzés is nem sokon múlt, így mi most sem írnánk le a vendégeket és szerintünk várható a mérkőzésen a gólgyártás!

Vancouver – San Jose (04:00)  Tippmix kód: 06753 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” kategória Tét: 1 egység

A harmadik mérkőzésen egy hazai sikerben bízunk. A Dallas – Houston mérkőzésen egyértelműek az esélyek és látva a két csapat hazai/idegenbeli statisztikáját számunkra nincs kérdés. Ha nincs meglepetés, akkor itt egyértelműen Dallas sikernek kell születnie. A hazaiak otthon 8-4-1-s mérleggel rendelkeznek, míg a Houston Dynamo idegenben 1-4-7-s mérleget tudhat magáénak. Mi úgy véljük látva a két csapat szereplését, hogy a hazaiaknak itt az ideje felállni ebből a gödörből. Egyébként a két legrosszabb formában lévő csapatok találkoznak most. A Dallas továbbra is vezeti a Western Conference ligát, de már az üldözők 1 pont távolságra vannak tőlük. Úgyhogy itt az ideje begyújtani a “rakétákat” és ilyen hazai teljesítmény mellett, úgymond kötelező megnyerni ezt a találkozót egy jóval gyengébb Houston ellen. Ezért behúztuk a hazaiak sikerét és reméljük, hogy nyerünk ezzel az opcióval is!

Dallas – Houston (02:00)  Tippmix kód: 05817 H
Tipp:Dallas odds:1,75 “C” kategória Tét:1 egység

A negyedik, egyben utolsó mérkőzésen pedig ismét egy gólváltásra voksoltunk. A Columbus – New York City FC rangadón várjuk a találatokat. A hazai fél a 4., míg a vendégek a 3. helyen állnak jelenleg. Mindkét fél remek formában és elmondható, hogy az egymás elleni mérkőzéseiken javarészt mindig gólokban gazdag találkozókat alakítanak ki. Legutóbbi öt mérkőzésen, amikor a Columbus Crew volt a házigazda 4:1, 2:3, 3:3, 3:2 és 2:2-s eredményeket értek el a felek. Illetve látva a jelenlegi hazai teljesítményüket, az utolsó 10 hazai mérkőzésen 9 alkalommal gólt szereztek, míg a vendégek idegenben 10 idegenbeli mérkőzésen 9 alkalommal gólt kaptak. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma a hazai csapat képes lehet a gólszerzésre, míg a vendégek egy kisebb “lejtőre” kerültek, de ma ezen a találkozón 110%-ig küzdeniük kell és szerintünk egy szoros mérkőzésen kialakul a gólváltás a két csapat között! Ezért mi, mint a holnap hajnali MLS tippadásunk utolsó tippjeként ajánljuk ezt az opciót!

Columbus – New York City FC (02:00)  Tippmix kód: 05812 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “C” kategória 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: