b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLB esélylatolgatás

Ebben a cikkben egy ajánlásunk a mai, másik esetben pedig a holnapi naphoz tartozva osztjuk meg az ötleteinket. Lényegében a ma hajnali találkozókon is hibátlanul zártunk és kezdünk beleszokni és beleilleszkedni a baseball “világába”. Egyre jobban ráérzünk és ez önmagában hordozza a sorozatos sikereket. Ma is így szeretnénk zárni, illetve remélhetőleg a holnap hajnalunk is sikerrel kezdődik!


Az első mérkőzésen a Cincinnati Reds – Milwaukee Brewers kettőssel kezdenénk. A két fél a harmadik találkozónál tart. Első esetben 9:7-re nyert a Reds, majd ezt követően 12:13-s mérkőzést alakítottak ki a felek a Brewers győzelemmel. Igazából igazi kétesélyes párharc, de mi úgy véljük látva az előzményeket, hogy nem is a kimenetelekben kell keresni a mi választásunkat, hanem a pontszámokban. Az első találkozón 16, míg a másik esetbe 25 pontot hoztak össze a csapatok. Ezért mi úgy véljük, hogy ez ma sem lehet másként mindkét oldalon remek ütőjátékosok, illetve gyengébb teljesítményű dobók szerepelnek, ami miatt ezek az eredmények alakultak ki. Szerintünk ma a Reds dominálhat, de az általunk választott over opció várhatóan megszülethet a mérkőzésen, ezért mi bízunk benne, hogy legalább 10 pont összejön a mérkőzésen!

Cincinnati – Milwaukee (18:35) Tippmix kód: 01605 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Pontszám 9,5) odds:1,90 “C” kategória 1. szint Tét: 1 egység

A második mérkőzésen már a holnapi tippadásunk indul (2018.08.31.) ahol egy under/kevesebb opciót választottunk ki a kínálatból. Az Atlanta Braves – Chicago Cubs. A Cubs kiváló formában van és utóbbi időben szépet nyertünk a csapatnak köszönhetően, most viszont egy kicsit már nagyobb falat lesz az ellenfél. Igaz az Atlanta Braves számára nem igzán megy az utóbbi időben, részben ez betudható az ütőjátékosoknak, részben pedig a rengeteg dobóhibának. A Chicago legutóbbi mérkőzésén már “leeresztett”, de amikor fogadtunk rá 2:1, 7:4 és 10:6-ra nyert. Lényegében egy favorit csapat is lehetne és nem véletlen ők az éllovasok. De tegyük hozzá, hogy a Braves a dobogó második fokát foglalja el. Lényegében a mai találkozón egybe bízunk, hogy mindkét oldal dobói összeszedik magukat és képesek lesznek megakadályozni az ütőjátékosok pontszerzését. A másik érdekes adat, amiért maradt az opció az egymás elleni eredmények. Legutóbb 4:1, 2:3-s eredményeket hoztak össze a felek. Ezért mi úgy véljük, hogy ma sem a hazafutásoktól lesz hangos ez a mérkőzés és reménykedünk benne, hogy bejön a megérzésünk.

Atlanta – Chicago Cubs (01:35) – 2018.08.31. tippadás! Tippmix kód: 01869 H
Tipp:Kevesebb, mint 8,5 (Pontszám 8,5) odds:1,75 “C” kategória 1. szint : 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: