b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLB esélylatolgatás

Mar 29, 2018; Baltimore, MD, USA; Baltimore Orioles outfielder Adam Jones (10) reacts after hitting a walk-off home run in the eleventh inning to beat the Minnesota Twins 3-2 at Oriole Park at Camden Yards. Mandatory Credit: Evan Habeeb-USA TODAY Sports

A most megosztott baseball ajánlások is a holnapi tippadásunk részét fogják képezni. Lényegében két olyan találkozóval készültünk, amelyeken már körvonalazódtak az erőviszonyok és szerintünk ma mindkét párharcban tovább menetelhetnek a felek. A tétek tekintetében óvatosak maradunk, de mivel két találkozóról beszélünk és az egyik opciót esélyesebbnek véljük a másiknál, ezért ugyan alacsony téttel, de a “C” kategória stratégiai lépcsőjét egy kicsit megemelve ajánljuk a mérkőzéseket!


Az első mérkőzésen egy számunkra igencsak érdekes mérkőzésre, az eddigi meglepetésszerű eredmények miatt került a választás. A találkozó pedig nem más , mint az általunk többször is alul értékelt Baltimore Orioles – Toronto Blue Jays kettős harmadik “randevúja” lesz. A hazai csapat óriási meglepetésre az előző két mérkőzést szinte magukra sem ismerve hozták 12:5, illetve egy 7:0-s mérkőzésen. Lényegében ez sokaknak meglepetés, hiszen a Baltimore elég ritkán szokott nyerni, főként egy Toronto Blue Jays ellen. Tegyük hozzá, hogy épp itt volt az ideje, hogy a kettős közül nyerjen egy kicsit a Baltimore csapat is, de szerintünk ma már itt a vége ennek a nagy menetelésnek, bár tegyük azt is hozzá, hogy remekül játszott a csapat az utóbbi mérkőzésein. A ma hajnali találkozón már érződött, hogy a Toronto játékosokat is zavarja a kialakult helyzet, de most sem jött ki igazán a lépés. Viszont most úgy érezzük, hogy a hazai oldalon már egy magabiztosabb, míg a vendég oldalon egy extra motivált együttest láthatunk, amiből nem is az esélyeket, hanem a pontokat lenne érdemes megragadnunk. Ezért mi úgy véljük, hogy két ilyen találkozó után a Baltimore megpróbálja a harmadik mérkőzést is győzelemre vinni, de a kialakult helyzetek miatt a Toronto is győzedelmeskedni akarhat, ami meghozhatja a pontokat a találkozón. Ezért mi egy over opcióra fogadunk és reméljük, hogy bejön a megérzésünk.

Baltimore – Toronto (01:05)  Tippmix kód: 01599 V
Tipp:Több, mint 8,5 (Pontszám 8,5) odds:1,85 “C” kategória 1. szint Tét: 0,5 egység

A második mérkőzésen egy várható sikerben bízunk. Lényegében, mint a fogadóirodák, mint a statisztikák is az általunk favorizált csapat győzelmét jósolják, de tudhatjuk, hogy minden mérkőzésbe benne van az a bizonyos rizikó. Mi úgy véljük, hogy Texas – LA Dodgers kettős összecsapásai egyértelműen megalkották az erőviszonyokat. A Dodgers folyamatosan tarol és a Texas ellen ma hajnalban egy 8:4-el kezdett. Számunkra az Los Angelesi csapat a mérkőzés esélyese és nem mellesleg az egymás elleni mérkőzések java részén is mindig megszületett az általunk favorizált együttes győzelme. Ezért mi úgy véljük, hogy a jelenleg kiváló formában lévő LA Dodgers behúzza a második “ütközetet” is, erre minden esélye adott és az előző találkozóból kiindulva jelen pillanatban egyértelműen jobbak a vendégek.

Texas – LA Dodgers (02:05)  Tippmix kód: 01987 V
Tipp:LA Dodgers (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C” kategória 1. szint : 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: