b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLB esélylatolgatás

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

Baseball tippjeink továbbra is remek találati aránnyal és szép profittal rendelkeznek, viszont ma a téteknek megfelelően “C” kategóriába sorolva osztjuk meg a meglátásainkat. Lényegében két biztosabb, de mégis némi rizikót tartogatnak magukban a választásaink, ezért maradt a “C” kategória, illetve az alacsony tét a 4. szintnek megfelelően került “beiktatásra”.


Az első mérkőzésen azzal a Baltimore csapattal kezdenénk, akik ellen sorozatosan megéri fogadni. Az indoklás rövid és egyszerű, gyenge a dobójátékos állomány és az ütők mögött pedig több a pontatlan játékos. Ezért nem számít a csapat továbbra sem az MLB meghatározói közé, ellentétben a mai ellenfelével. A másik fél pedig az a Toronto lesz, akik végig nyerték a 3 mérkőzéses sorozatot előző héten a Baltimore ellen. Elsőként 5:3, majd ezt követően 8:2, 6:0 és 4:2-s sikereket láthatott a publikum. De tegyük hozzá, hogy ezután is a Toronto Blue Jays “szárnyalt”, hiszen a Philadephia ellen 2-1-el zártak. A Baltimore próbálkozott legutóbb a NY Yankees ellen is, de a csapat 0-4-el, az-az 4 vereséggel zárt, hiába játszott hazai pályán. Mi úgy véljük, hogy hasonló lehet most is a helyzet, ezért továbbra is favorizálnánk a Baltimore elleni fogadásokat, ezért bízunk benne, hogy a Toronto nem áll meg és most is begyűjti a csapat a győzelmet!

Baltimore – Toronto (01:05)  Tippmix kód: 01350 V
Tipp:Toronto (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “C” kategória 4. szint : 0,5 egység

A második találkozón az általunk szintén sokat favorizált Chicago Cubs győzelmére fogadunk. Itt lényegében nehéz lenne jósolgatni. Statisztika alapján egyértelműen jobb a Cubs, viszont a Mets mindig is az a csapat lesz, akik ellen nehéz és játszani és még nehezebb a mérkőzéseikre fogadni. Viszont mi úgy véljük, hogy a jelenlegi Cubs, mint formailag, mint képességileg erősebb, mint a New York-i csapat, ezért mi bízunk a győzelmükben és szerintünk megnyerik a mérkőzést. Ami számunkra a sorsdöntő volt ezen a mérkőzésen, hogy a Chicago szinte minden mérkőzését képes volt idáig megnyerni az utóbbi időben a New York Mets ellen.

Chicago Cubs – New York Mets (02:05) Tippmix kód: 01830 H
Tipp:Chicago Cubs (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C” kategória 4. szint: 0,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: