b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLB esélylatolgatás

A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják és statisztikai adatok, illetve a játékosok alapján is bőven esélyes a vendégek sikere! (Fotó : Getty Image)

Legutóbbi baseball megosztásunk három sikeres és egy vesztes tippel zárt, lényegében utóbbi idők legjobb formáját hozza a baseball “részlegünk”. Most ismételten a holnap hajnali mérkőzésekkel próbálkoznánk, ahol készülünk egy biztosabb tippel, illetve egy “rizikósabb” de várható opcióval. A tippeket “B” és “C” kategóriába sorolva osztjuk meg.


Az első találkozón a Tampa Bay – Kansas City kettős találkozik egymással, immáron harmadik alkalommal. Előző két mérkőzésükön, ha nem is magabiztosan, de nyerni tudott a Tampa Bay Rays csapata egyszer 1:0, míg másodszor 4:1-s eredmény született. A Kansas csapatáról elmondható, hogy nem egy “világverő” egyesület és ez látszik is a statisztikájukon, hiszen javarészt vereségeket szenved el a csapat. Legutóbbi 10 mérkőzésük átlaga 3 győzelem – 7 vereség. A Tampa Bay sincs épp a legjobb formájában, bár tegyük hozzá, hogy utóbbi időszakban végig nehéz volt a sorsolása, legutóbb a Boston Red Sox ellen játszott, az előtt a New York Yankees ellen kétszer is sikerrel zárt, majd a Toronto ellen is sikerült a csapatnak helyt állni. Egyértelmű, hogy a mostani Kansas City Royals nem a legerősebb csapat és vélhetően itt a 3. meccshez érve a Tampa megpróbálja kihúzni a legtöbbet a találkozóból. Előző mérkőzésen már sokkal tompább volt a Kansas és mi úgy véljük, hogy most sem sok esélyük van a győzelemre. Ráadásul egy biztató adat a legutóbbi 6 összecsapáson mindig Tampa Bay Rays siker született, így mi most is behúzzuk és ugyan egy 1,55-s oddsért fogadunk, de talán ez a holnap hajnali MLB tippek egyik legbiztosabb opciója.

Tampa Bay – Kansas City(6-3) Tippmix kód: 25776 H
Tipp:Tampa Bay (A mérkőzés győztese)  odds:1,55 “B” Tét: 2 egység

A második mérkőzésen a felvezetésben is említve egy rizikósabb opcióra fogadunk, ahol egy under opciót erőltetnénk 2,60-s szorzóért. Látható a szorzón is, hogy épp nem egy egyszerű húzás, de bőven esélyes főleg a csapatokat elnézve. A mérkőzésen Pittsburgh – Atlanta kettős fog egymással találkozni és lényegében a hazai fél miatt döntöttünk az opció mellet. A Pirates nem szerepel épp a legjobban, viszont elmondható, hogy a dobói az MLB liga legjobbjai közé sorolhatóak, míg az ütő játékosok talán az egyik leggyengébb teljesítményre képesek. Most pedig az a Braves lesz az ellenfél, akik a szezonban továbbra is kitartanak a 2. pozícióban, ráadásul a legutóbbi két összecsapásukat végig megnyerte az Atlanta. Először 0:1, majd 1:6-s eredmény született. Viszont a Pittsburgh az a fél, akinek a mérkőzései java részén kevés pont születik. Ha a legutóbbi 5 mérkőzést nézzük 4 alkalommal 4 pont alatt született meg a mérkőzéseken, míg ha ezt tovább bontogatjuk a legutóbbi 10 mérkőzésén egyetlen egyszer érte el a csapat a 10 pontot, ezen kívül a legnagyobb pontszám a 7 volt. Na most ezért is rizikós a mostani döntésünk, hiszen a “Kevesebb, mint 6,5 (Pontszám 6,5)” opcióra fogadunk. Bőven esélyes ez az opció, ráadásul az előző 1:6-s mérkőzésen az utolsó 9. inningben született meg 2 pont. Addig 0:4 volt az állás. Ezért mi úgy véljük, hogy ma sem fogják túlzásba vinni a felek és reménykedünk, hogy ezért a szép szorzóért megszületik az általunk várt kevés pontos mérkőzés. Aki bátortalanabb egy 8,5 under opciót is behúzhat ebben az esetben 1,75 a jelenlegi szorzó.

Pittsburgh – Atlanta (1-2) Tippmix kód: 09665 H
Tipp:Kevesebb, mint 6,5 (Pontszám 6,5)  odds:2,60 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: