b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLB esélylatolgatás

Legutóbbi baseball megosztásunk 100%-al zárt és elmondható, hogy szép számmal jönnek a sporton belüli ajánlásaink. Ma három mérkőzéssel készültünk, amelyeket “B” és “C” kategóriába sorolva osztunk meg.


Az első találkozón a Toronto – Baltimore kettős fog egymással találkozni és számunkra továbbra is a Baltimore Orioles az a csapat, akit szinte mindenki képes “megverni” az első és második mérkőzésen. Ez most sem történt másként és a Toronto Blue Jays csapata 5-3-ra verte ma hajnalban a Baltimore csapatát, illetve látható, hogy a Toronto ellen nem igazán megy sose a csapatnak, a legutóbbi 8 mérkőzésen mindig Toronto siker született. A hajnali mérkőzésen is végig a Toronto dominált, bár a Baltimore szerezte az első pontot, de ez után indult a “henger” és két inning alatt (4.,5.) a Toronto eldöntötte a mérkőzést, majd a 9. inningre már sor sem került hiszen a Baltimore nem volt képes pontot/pontokat szerezni. Mi most is úgy véljük, hogy hasonló mérkőzés alakulhat ki, hiszen semmi sem változik. Következik a második mérkőzés, ahol ahogy már előzőleg is fogalmaztunk még “hajt” az esélyesebb fél. Ezért mi most is bízunk a Toronto Blue Jays csapatában és reméljük, hogy behúzzák a holnap hajnali mérkőzést!

Toronto – Baltimore (01:07) Tippmix kód: 03454 H
Tipp:Toronto (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “B” Tét: 2 egység

A második “B” kategóriás tippünk esetében egy pontszámra fogadnánk, ahol két igencsak remek formában lévő csapat találkozik egymással. Pontosítva a Chicago WS – Minnesota kettősre gondoltunk, akik az előző mérkőzésen is 13 pontot hoztak össze. Nagy meglepetésre a Minnesota botlott és 5-8-s arányban kikapott. Most jön az igazi kérdés, hogy az amúgy győzelmeiről híres Minnesota képes lesz megállítani a remek formában lévő White Sox csapatot, vagy most is kikapnak? Mi az utóbbira voksolnánk, mert idegenben nem igazán megy a Minnesota Twins csapatának, míg a White Sox elkapta a fonalat. Egy biztos, hogy a két fél egy izgalmas mérkőzést hozhat össze és várhatóan most sem fognak kínlódni a pontok szerzésével. Ezért mi egy igaz alacsonyabb szorzóért,de a 6,5 pont fölötti opciót néztük ki magunknak. Ez az opció várhatóan megszületik a mérkőzésen, ha a sors is úgy akarja már a 6. inninghez érve már megszületik ez az opció, illetve a Minnesota idegenbeli gyengeségét kihasználva, illetve látva a White Sox eredményeit, mi bízunk a hazai pontokban ezért behúztuk a 3,5 over opciót is, amelyet már “C” kategóriába sorolva ajánlunk.

Chicago WS – Minnesota (02:10) Tippmix kód: 06512 V
Tipp:Több, mint 6,5 (Pontszám 6,5) odds:1,45 “B” Tét: 1 egység

Chicago WS – Minnesota (02:10) Tippmix kód: 06516 V
Tipp:Több, mint 3,5 (Hazai csapat – Pontszám 3,5) odds:1,80 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó találkozón pedig ismételten egy “C” kategóriás tipp kerül megosztásra, ahol ismételten a pontokban láttunk fantáziát és értéket. A mérkőzésen a Boston – Cleveland kettős fog megmérkőzni egymással. Előző összecsapásukon nagy meglepetésre kikapott a Red Sox és vélhetően ma egy még motiváltabb csapatot láthatunk a pályán emiatt. De a Cleveland Indians sem a “feladom” játékáról híres, ráadásul utóbbi mérkőzéseit sorra nyerni a csapat. Ezért mi úgy véljük, hogy ebből a mérkőzésből akár kialakulhat egy óriási adok-kapok. Ma hajnalban 4:5-s eredmény született és most mi úgy véljük, hogy a Boston még motiváltabb játéka több pontot hozhat a hazaiak részére, míg a vendégeket mi most sem írnánk le. Egymás elleni eredményeikben végig over meccseket hoznak ezért mi ma behúztuk a 7,5 over opciót, amelyre ugyan alacsony szorzóért (1,55) de fogadhatunk. Viszont a rizikó ebben a találkozóban benne van, bár szerintünk nagyon sima lesz.

Boston – Cleveland (01:10) Tippmix kód: 04140 V
Tipp:Több, mint 7,5 (Pontszám 7,5) odds:1,55 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: