b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLB esélylatolgatás

CLEVELAND, OH - NOVEMBER 02: The Chicago Cubs celebrate after winning 8-7 in Game Seven of the 2016 World Series at Progressive Field on November 2, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)

Visszatérünk ismét a baseball “világába”, ahol eddig remek találati arányt tudhatunk magunkénak. Ma ugyan két alacsonyabb oddsal készülünk és nem is kockáztatunk nagy egységeket, de találtunk két olyan mérkőzést, amelyen szerintünk megszületnek az általunk favorizált opciók.


Mai tippadásunkat egy kevés pontszámra épülő találkozóval kezdenénk. A Cleveland – Baltimore kettős eddig nem hozott össze pontokban gazdag mérkőzéseket és előző találkozón óriási meglepetésre, de nyerni tudott a Baltimore Orioles. Ma várhatóan ezért egy kicsit “tüzesebb”, Cleveland Indians-t láthatunk, akik vélhetően nyerni szeretnének. Ez a harmadik mérkőzés az első találkozón 2:1, a második 2:4-es eredmény született, de elmondható, hogy egyik fél sem a pontszerzéseiről híres. Java részt 7-8 pont jön össze a mérkőzéseiken. Ezért mi úgy véljük, hogy most sem fognak sziporkázni a csapatok, illetve az előző két mérkőzés alapján is kevés pontot sikerült összehozni a feleknek. Ezért mi a 10,5 pontszám alatti opciót behúztuk, amire jelenleg 1,50-s oddsért tudunk fogadni.

Cleveland – Baltimore (19:10) Tippmix kód: 01054 H
Tipp:Kevesebb, mint 10,5 (Pontszám 10,5) odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

A második meccsen a jelenlegi listavezető Chicago Cubs sikerében bízunk, viszont két győzelem után ma hajnalban vereséget szenvedtek a Pittsburgh Pirates ellen. Eddigi találkozók is szorosak voltak, hiszen az első két mérkőzésen 0:1, 0:1 született, majd most a harmadik összecsapáson született meg a 3:1-s eredmény. Így aki bátrabb lehet kalkulálni ismét a kevés ponttal, de ha beindul egy adok-kapok, akkor nehéz lesz undert húzni. Viszont találtunk egy kedvező opciót, amely a +1,5 hendikepes fogadás lenne, ahol a Chicago Cubs együttesében bízva a +1,5 hendit melléjük párosítva ajánlanánk a mérkőzést. Lényegében a Cubs egy sokkal jobb erőkből álló csapat, ezért mi úgy véljük, hogy ma a szimpla győzelmük is várható, de a +1,5 hendikepes opcióval egyértelmű favorittá vált a csapat, ezért behúztuk ezt az opciót.

Pittsburgh – Chicago Cubs (19:35)  Tippmix kód: 01268 V
Tipp:Chicago Cubs +1,5 (Hendikep -1,5) odds:1,55 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: