b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Három futball ajánlást hoztunk!

Tegnap ismét nyereséggel zártunk! Az élő tippek remekül jöttek,míg az elemzések a hajnali MLS tippeknek köszönhetően ismét hoztak egy minimális profitot. Ma haladnánk sorjában, viszont gyenge a kínálat és a következő két hétben hihetetlenül nehéz dolgunk lesz a labdarúgás terén, de tudhatjátok, hogy nekünk ezek a kisebb “nehézségek” plusz motivációt adnak. Ma két futball mérkőzéssel készültünk és mindkét esetben “C” kategóriás ajánlást helyzetünk az előtérbe.


Az első mérkőzésen egy svéd találkozóval készültünk, ahol egy igencsak érdekes opcióra fogadunk. Az AFC Eskilstuna – GAIS összecsapásán várjuk a gólokat, viszont bizonyos “keret” közé soroltuk be a találatokat. Az ok igencsak egyszerű, a hazai csapat védelme a bajnokságban a legjobban teljesít. 20 fordulót követően 9 gólt kapott mindössze a csapat, ezzel toronymagasan a legjobb teljesítményű a hazai védelem, a mai vendégek ellentétben a hazaiakkal, nincsenek jó formában. 20 fordulót követően 6-8-6 a csapat mérlege 29:28 a gólkülönbsége. Az AFC ezzel ellentétben 10-8-2-s mérlegével egyértelműen az élmezőnyben mozog és a csapat mérlege alapján a 3. helyen “tanyáznak” jelenleg. Mindent egybevéve a két fél hazai/idegenbeli mutatói alapján mi nem nagyon találgattunk és mivel nem igazán kegyes hozzánk a jelenlegi kínálat és a fogadási opciók sem a mérkőzésen, ezért kénytelenek voltunk egy “rizikósabb” ám kiváló lehetőséget magában tartó opcióra fogadni. Lényegében a hazai csapat védelme lesz a kulcs, akik nagy számban kevés gólt, vagy inkább gólt sem kapnak. Mindkét oldalon a teljes kezdőcsapatokra lehet számítani, hiszen nincsenek hiányzók. Egy izgalmas 90 perc elé nézünk, ahol szerintünk kevés gól fog születni és várhatóan a hazaiak győznek, bár a GAIS idegenben jól teljesít 3-4-3 a csapat mérlege. Ha tippelnünk kellene, mi egy 2-1-s hazai sikerre számítunk.

AFC Eskilstuna – GAIS (19:00)  Tippmix kód: 39540 02
Tipp:2-3 (Gólszám) odds:1,75 “C” kategória Tét: 1 egység

A második mérkőzésen már egy over opciót ajánlanánk. Az Észak-Írországi NIFL ligában egy rangadó kerül megrendezésre az 5. fordulóban. A Crusraders fogadja a Coleraine együttesét. Mindkét fél a meghatározó csapatok közé tartozik, de egyikük számára sem kezdődött rózsásan a bajnokság. Lényegében a rangadó nagy átlagban önmagában hordozz a gólokat egy-egy mérkőzésen, főleg két ilyen csapat között, akik eddig végig szoros mérkőzéseket értek el a bajnokságban. A hazaiak a 7. helyen, míg a vendégek a 4. helyen állnak, de itt az elején lényegében erre nem szabad hagyatkozni.Ami számunkra érdekes információ, hogy mindkét oldalon teljes kezdőcsapatokra számíthatunk, illetve a vendégek statisztikája, hiszen eddig minden mérkőzésükön 2,5 overt hoztak össze és 3,5 Gól/Mérkőzés az átlaguk. A hazai csapat 3,8 G/M átlaggal rendelkezik és a 4 forduló alatt 3 alkalommal alakítottak ki 2,5 over opciót. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma sem állnak el a felek, ráadásul a vendégek védelme az egyik leghaloványabb és rengeteg hibából kapnak gólt. Az egymás elleni mérkőzéseket fürkészve a két fél legutóbbi 6 találkozóján mindig kialakult a gólváltás és ezen belül 4 alkalommal 3 vagy több gól született a mérkőzéseken. Lényegében ennél jobb szorzót és opciót nem igazán véltünk felfedezni a mai kínálatban, ezért behúztuk ezt a mérkőzést és bízunk benne, hogy a rangadóhoz mérten a felek 110%-s motiváltsággal és küzdeni akarással állnak a mérkőzéshez és mindkét oldal a győzelemért fog küzdeni.

Crusaders – Coleraine (20:45)  Tippmix kód: 27521 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,65 “C” kategória  Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy spanyol találkozóval készültünk és egy rizikós tippel zárnánk a futball tippjeinket. A LaLiga2 második fordulójában az Almeria – Malaga kettős fog találkozni egymással és a vendégek sikerére tennénk fogadást. A Malaga első számú célja, hogy visszajussanak az első osztályba. Erre minden esélye adott a csapatnak, ráadásul a szezont kiválóan kezdték 2-0-0 a csapat mérlege. A mai ellenfelük jelenleg nyeretlen 0-1-1 a csapat mérlege és ezzel a 18. helyen áll. Az Almeria viszonylagosan jól teljesít otthon, bár az előző szezonban a “nagyobb” ellenfelek ellen tehetetlen volt a csapat. Most is a legnagyobb hiba talán a támadókban van, akik nem igazán találják még most sem a góllövő cipőket. A Malaga mindkét mérkőzésén kiválóan védekezett, egyben remekül kihasználta a helyzeteit az együttes, gyakorlatilag minden statisztikai mutatóban erősebb a vendégek kerete. Ezért mi úgy véljük, hogy egy szoros találkozón kiharcolják a 3 pontot ismét a kék/fehér mezesek és tovább menetelnek. Nem lesz egy sétagalopp, de úgy véljük, hogy ezt a mérkőzést minimális téttel meg kell fogadni,hiszen 2,10-s oddsért úgymond vétek egy ilyen lehetőséget elszalasztani. Rizikó megvan, illetve mindig is nehéz egy idegenbeli mérkőzésre fogadni, de ebben az esetben kell tudni vállalni a “kockázatot”!

Almería – Malaga (21:00)  Tippmix kód: 38658 V
Tipp:Malaga (1X2) odds:2,10 “C” kategória  Tét: 0,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: