b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: MLB esélylatolgatás 09.05.

Tegnap a baseball tippjeinkbe némi “hiba” csúszott, igaz minimális dolgokon múlt a sikerünk, de erről szól ez a sport és bőven tartogat magában rizikót. De a találati arányunk a sportágon belül továbbra is 80% közelében (78,82%) és mára három opcióval készültünk két találkozón, reméljük, hogy ma hibátlanul zárunk. A most megosztott tippek, már a holnapi tippadásunk részét képzik!


Az első mérkőzésen ismét a Chicago Cubs kerül “célkeresztbe”. Tegnap 3-3-s eredmény után a 9. inningben vesztette el a csapat a mérkőzést. Viszont a 8. inningben a csapat kezében volt a sorsuk, hiszen három bázist feltöltve 0 kiesett ütőjátékossal nem tudtak csak egyetlen egy pontot szerezni. Az ellenfelük a Milwaukee lesz, akik némileg tegnap megmutatták, hogyan is kell okosan és félig szerencsésen nyerni. Ma viszont egy hendikep opcióval érkezünk, ahol a Chicago Cubs csapatának adunk +1,5 pontot. Reméljük, hogy ma ez elég lesz, mi ismét egy szoros mérkőzésre számítunk és ugyan mi várjuk, hogy a Cubs nyerni fog, de a tegnapi pechüket látva ez lehet ma is kitart és lényegesebben jobbnak tűnik a hendi opció.

Milwaukee – Chicago Cubs (02:10)  Tippmix kód: 11732 V
Tipp:Chicago Cubs +1,5 (Hendikep -1,5) odds:1,45 “C” kategória Tét: 1 egység

A második mérkőzésen két opcióval készültünk, ahol az Atlanta – Boston kettős fog egymással találkozni. Az első mérkőzésen sima 2:8-s Boston siker született és szerintünk ma sem lesz ez másként. Remekül működik a Red Sox ütés terén és egyre jobban összeáll a csapat , hiszen egyre kevesebb a hiányzó a keretben. Az Atlanta gyengeségét a bővülő sérülés lista okozza, ugyan a Pittsburgh Pirates ellen ment a csapatnak, de tegnap az árnyékai voltak önmaguknak. A Boston az American Legue 1. helyzettje, míg az Atlanta Braves a 2. helyen áll a National League mezőnyében. Kíváncsian várjuk a mérkőzést, de szerintünk nem lesz nagy meglepetés. Szoros mérkőzésre számítunk a találkozó első felében, majd ismét beindulhat a Boston Red Sox henger. Elég egy rossz hiba az Atlanta részéről és biztosak lehetünk benne, hogy a Red Sox játékosok egyből élni fognak vele.

Atlanta – Boston (01:35)  Tippmix kód: 09791 V
Tipp:Boston (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “C” kategória  Tét: 0,5 egység
Atlanta – Boston (01:35)  Tippmix kód: 10829 V
Tipp:Több, mint 4,5 (Vendégcsapat – Pontszám 4,5) odds:1,80 “C” kategória  Tét: 0,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: