b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : MLB elemzések

A holnapi munkánkat tehát két MLB mérkőzéssel folytatnánk, ahol egyszer egy csapat pontszámra, míg másik opció esetében egy várható hazai sikerre ajánlanánk fogadást. Az utóbbi esetében 1,50-s szorzó miatt elnézést kérünk, de ezt a lehetőséget kár lenne elszalasztani.


I Atlanta Braves – Chicago Cubs I

A mérkőzésen a Cubs pontjaira kötnénk fogadást, méghozzá “B” kategóriába sorolva és az ok igencsak egyszerű. A vendégek 3 találkozó alatt 28 pontot ütöttek, míg a Braves 23 pontot hozott össze a Phillies ellen. A hazai csapat mindhárom mérkőzésen vereséget szenvedett, míg a Cubs a kezdeti lendületvétel után egyszer 8-6-ra, majd 11-10-re kapott ki a Texas Rangers otthonába.

A szimulációs rendszerünk 4,5-4,9-s adatokat hozott ki, ami alapján tehát várhatóak a pontok. Lényegében várható a Cubs sikere is, hiszen a Braves nem tűnt az igazinak a Phillies ellen.

Ami biztos, hogy a Cubs mérkőzéseit végig követtük remek formában vannak az ütőjátékosok. Ma Baez (1,19) Bryant (1,02), Rizzo (0,92) biztosan a vendégeknél lesz. Ezen játékosok a legjobb teljesítménnyel rendelkeznek a dobójátékosokat figyelembe véve. Úgyhogy érdemes ismét megpróbálni a vendégek pontjait és ez a 3,5-s határ igencsak over gyanúsnak tűnik számunkra.

Atlanta Braves – Chicago Cubs (01:10)
Tipp:Több, mint 3,5 pont (Chicago Cubs összesített pontjai) odds: 1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Los Angeles Dodgers – San Fransisco Giants I

A találkozón egyértelműek számunkra az esélyek, hiszen a Dodger Stadiumban épp nem lehetetlen nyerni, de a Giants idegenben sosem volt az igazi. A szimulációs rendszerünk egyértelmű Dodgers sikert vár és 5,0-2,8-s adatok kerültek megosztásra. Lényegében ez egy olyan money line amit be kell vállalni.

A Dodgers 3-1-el nyitotta a szezont, míg a Giants 1-3-al. Ami biztos, hogy a hazai csapat ütőjátékosai kitettek magukért, hiszen 4 mérkőzés alatt 42 pontot hoztak össze és március utolsó napján 18-s ” pont robbanást” alakítottak ki hazai pályán.

Egy szó, mint száz a szimulációs rendszer 79%-s eséllyel várja a hazai sikert. Látható, hogy a szorzók is csökkennek folyamatosan, ami most jelenleg 1,50, de akár 1,40-ig is csökkenhet. Úgyhogy van érték a hazai csapat győzelmében és véleményünk szerint ma behúzzák a Dodgers játékosok a győzelmet.

Los Angeles Dodgers – San Fransisco Giants (04:10)
Tipp:Los Angeles Dodgers (A mérkőzés győztese) odds: 1,50 “B”  kategória Tét: 3 egység

 

0
%d bloggers like this: