Prémium szolgáltatás : Minnesota Twins – Toronto Blue Jays

A folytatásban egy baseballelemzéssel készültem. Lényegében most is színtiszta statisztikai adatokra építettem az ajánlást és szerintem ilyen szorzóért érdemes alacsony téttel fogadást kötni a mérkőzésre.


I Minnesota Twins – Toronto Blue Jays I

A találkozón a szimuláció alapján 5,6-4,9-s pontátlag jött ki. Ami annyit tesz, hogy 9-10-11 pontból álló mérkőzést láthatunk. A fogadóirodák egyértelműen a Twins sikerét várják, hiszen ma Pineda lesz a kezdő dobójátékosuk, akinek eddig 2-0-s mérlege van. A Toronto oldaláról viszont érdemes kiemelni, hogy C. Buchholz debütál, aki a mutatók alapján teljesen partnere lehet Pinedának. Mindkét játékos remek dobóteljesítményre képes, viszont mindkét oldalon remek ütőjátékosok vannak. Na most, ha már statisztika..

Amikor a Toronto Blue Jays jobbkezes dobók ellen játszik ez jelenleg 4 alkalommal fordult elő a szezonban, akkor mindig létrejött az jelenlegi határként megadott 8,5 feletti opció.

A két csapat legutóbbi egymás elleni mérkőzésén 4-1-s eredmény született, viszont ma hasonlóan alakulhat a mérkőzés, mint az első és második találkozón, hiszen mindkét oldalon ugyan remek képességű dobók fognak szerepelni, de kiemelendő mindkettejük esetében, hogy döntő részben 4-5 futásokat összehoznak az ellenfeleknek. Egy szó, mint száz legalább 10 futás/pontszerzés várható a mérkőzésen. A 8,5 over opcióra 1,90-s szorzó van és szerintünk ez állhat. Úgyhogy alacsony téttel erre az opcióra fogadást ajánlunk és bízunk benne, hogy ma is minden a statisztikai adatok alapján fog történni, hiszen a baseball többnyire statisztikából kalkulálható sporttá vált az utóbbi években. Érdekességként a szimulációnk 67%-s biztonsággal ajánlotta a fogadást, úgyhogy mindenképp van benne érték.

Minnesota Twins – Toronto Blue Jays (19:00) 
Tipp:Több, mint 8,5 (Játék összesített) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység