b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Minnesota – Los Angeles Galaxy

LA Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, center left, of Sweden, celebrates his goal with Chris Pontius, center right, Perry Kitchen, right, and Ola Kamara during the second half of an MLS soccer match against the Real Salt Lake Saturday, June 9, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 3-0. (AP Photo/Jae C. Hong)

A holnapi munkánk kezdeteként az egyre jobban favorizált MLS bajnokság egyik mérkőzésével kezdenénk. Az utóbbi időben rendre sikerült profitot kialakítani ezen mérkőzéseken és most az Ibrahimovicot is soraiban tudó Los Angeles Galaxy mérkőzés következik.


I Minnesota – Los Angeles Galaxy I

Gyakorlatilag az MLS a gólok bajnoksága. Ezt meg kell tanulnia mindenkinek, hiszen ebben a szezonban is hasonló eredmények születnek, mint a 2018/2019-s szezonban. A mostani találkozón is a gólokkal kalkulálnánk és az érvünk igencsak egyszerű.

Az LA Galaxy Ibra irányításával rendre képes 2-3 gólt szerezni, viszont több esetben gólt is kap az együttes. Ma pedig az a Minnesota lesz az ellenfelük, akikkel nem is olyan rég március 17-én 3-2-s mérkőzést játszottak.

A Minnesota védelme nem a legjobb és látható, hogy mérkőzésenként többször legalább két gólt kap az együttes. Ezt egyensúlyozza a támadósoruk, amely 7 mérkőzést követően a 2. legeredményesebbnek számít a 17 találatával. A Galaxy idegenben is gyűjti a gólokat, de több esetben gólt is kapnak a vendégek. Egy szó, mint száz a hazai oldalon Quintero és Rodriguez játékra lehet számolni, míg a vendégeknél Ibrahimovic és góljaira lehet számolni. Ezért a gólváltást és a 2,5 gól feletti opciót favorizálnánk, amelyre 1,66-s szorzóért cserébe lehet fogadást kötni.

Minnesota – Los Angeles Galaxy (02:00) 
Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

 

0
%d bloggers like this: