Prémium szolgáltatás : Milwaukee Brewers – Los Angeles Dodgers

A holnapi napunk folytatásaként egy MLB (baseball) elemzést is készítettem, mint ahogy azt jeleztem is a telegram csatornánkon keresztül.


I Milwaukee Brewers – Los Angeles Dodgers I

A vendégekkel már sikerült profitálni a Cincinnati ellen, viszont most az underdog szerepben lévő Milwaukeeben bíznánk. Lényegében hazai pályán jól szerepelnek, ráadásul a szezonban már találkoztak a mostani ellenfelükkel és egy vereséget leszámítva nyerni tudtak 2 alkalommal a Dodgers otthonában.

Ha ezen tényezők nem lennénk elegek, ma Z. Davies lesz a hazaiak dobójátékosa aki eddig 2-0-val áll a szezonban, míg a másik oldalon J. Urias lesz a dobó, aki 0-1-s mutatóval rendelkezik.

Mivel végigkövettük a statisztikákat az előző három mérkőzésen és most látható, hogy mely dobójátékosok kezdenek számunkra nincs kérdés. Egyértelműen hazai pályán esélyesebb a Milwaukee, viszont nem véletlen magasabb a hazaiakra a szorzó. Amit viszont nehezen tudok elképzelni, hogy a Dodgers parádézzon. Úgyhogy a hazai sikerben is van esély, de a +1,5 hendikep opcióban egyértelműen nagyobb a biztonság és az érték is. Úgyhogy erre ajánlok fogadást alacsony téttel.

Milwaukee Brewers – Los Angeles Dodgers (02:10) 
Tipp:Milwaukee Brewers +1,5 pont (Hendikep) odds:1,60 “C” kategória Tét : 2 egység