b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Midtjylland – Nordsjaelland

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

A mai napot egy labdarúgáselemzéssel nyitnánk, ahol egy dán mérkőzésre ajánlanánk fogadást. Mivel ez lesz a “Most mutasd meg te is” játékunkban megosztott “tippünk”, ezért nyilvánosan is megosztjuk az elemzést.


I Midtjylland – Nordsjaelland I

A dán találkozón lényegében adottak az esélyek, hiszen a jelenlegi 2. helyezett fogadja otthonában a kiváló formába lendülő 7. helyezett Nordsjaelland csapatát. Ami tudható, hogy a dánok sosem a jó védekezésükről voltak híresek a bajnokságot tekintve és ennek megfelelően “potyognak” a gólok. A Midtjylland az egyik legerősebb támadószekcióval rendelkezik, viszont a védelmük többször is gyengén teljesít.

 2019-ben mindkét csapat veretlen! A hazai együttes 3 győzelemmel, míg a vendégek 2 győzelemmel és 1 döntetlennel rendelkeznek. Ami látható, hogy mindkét társaság gólokban gazdag mérkőzéseket játszik és ez nem meglepő.

Ha már gólok, akkor érdemes felhívni a figyelmet a vendégek játékosaira, hiszen Skov Olsen és Donyoh 25 gólt hoztak már a vendégeknek össze, míg a hazai részről Onuachu, Dal Hende, Poulsen és Mabil azok akik a gólokért felelősek. Egy szó, mint száz ezen a mérkőzésen esélyes a gólhullás, hiszen mindkét együttes remek támadókkal rendelkezik, mindkét oldalon remek formában vannak a csapatok. Ráadásul egymás ellen is rendre gólokban gazdag párharcokat hoznak össze a felek. A legutóbbi öt mérkőzésen rendre megszülettek a gólok, úgyhogy ezzel kalkulálnánk és a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját igénybe véve a gólváltásra és a 2,5 over opcióra kötnénk fogadást 1,80-s szorzóért cserébe.

Midtjylland – Nordsjaelland (18:00)

Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

 

0
%d bloggers like this: