b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Miami Heat – Atlanta Hawks

CHICAGO, IL - JANUARY 23: Trae Young #11 of the Atlanta Hawks smiles against the Chicago Bulls on January 23, 2019 at the United Center in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2019 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images)

Egy NBA mérkőzéssel nyitnánk a holnapunkat. Mindezek előtt természetesen érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
BKN-DAL 110-111
MIA-ATL 112-110
SA-DEN 114-105
PHO-MIL 103-120
UTA-NO 115-104
SAC-NY 123-110
LAL-LAC 122-113

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Miami Heat – Atlanta Hawks I

A találkozón az underdog szerepben lévő Hawksban bíznánk, lényegében a Heat nem egy ördöngös együttes és véleményünk szerint az amúgy kiváló formában lévő Hawks ismét egy szoros találkozót alakíthat ki. Mivel az underdog csapatot favorizálnánk, viszonylag magas hendikep opció mellett tudunk fogadást kötni a mérkőzésre, amelyben hatalmas érték lehet.

A Hawks utóbbi mérkőzésein rendre képes pontokat szerezni, de ha ki is kap az együttes, akkor nagy átlagban 10 pontos különbségen belül teszi meg azt a csapat.

A szimulációs rendszerünk 112-110-s eredményt alkotott és szerintünk is szoros mérkőzésre lesz kilátás. Érdemes tehát a Hawks +10,5 hendire fogadást kötni. Egy az a vendégek jó formában vannak, remekül dobálják a triplákat, illetve ott az a tényező, hogy a szezonban eddig 3/3 a Hawks sikere a Heat ellen. Legutóbb 24 ponttal verték meg a Heatet. Úgyhogy a feltételek adottak és kíváncsian várjuk a találkozót.

Miami Heat – Atlanta Hawks (01:30)

Tipp:Atlanta Hawks +10,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: