b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Manchester United – PSG

O. G. Solskjaer "fiai" kiharcolták a továbbjutást! (Fotó: Getty Images)

Kiválóan indul a mai napunk, hiszen a hajnali NBA elemzésünk nyert és a várt meglepetésekkel ellentétben, szinte minden egyes csapat hozta a kötelező győzelmeket. Most egy Bajnokok Ligája találkozóra ajánlanánk ismételten alacsony besorolású fogadást, ahol a kiváló formában lévő Manchester United és a hiányzókkal tűzdelt PSG fog egymással találkozni.


I Manchester United – PSG I

Kezdetét veszi a Bajnokok Ligája rájátszása, ahol igencsak parázs párharcokra van kilátás. Az első találkozók egyike a vörös ördögök és a francia gigászok között fog zajlani, hiszen az “Álmok színházában” találkoznak első mérkőzésükön a felek. Tudható, hogy a találkozó oda-visszavágós, ezért sokat számítanak az idegenben szerzett gólok, a hazai pályán elért szűkös győzelmek és így tovább. De térjünk a mérkőzésre. Óriási kérdés, hogy mire fog menni a vendég francia csapat, hiszen kiesett a támadótrió (Cavani,Neymar,Mbappé) közül két kulcsfontosságú és meghatározó játékos is. Egyedül Mbappé az aki segíthet a társakon és várhatóan mellé Choupo-Moting és Di Maria csatlakozhat. A másik érdekes kérdés, hogy kérdésessé vált a középpálya egyik meghatározó része Verrati játéka is. Ami biztos, hogy Tuchel a vendégek trénere az előző bajnokin láthatóan a védelemre fókuszált és több változtatást is eszközölt a tréner, hogy megerősítse a védelmét. Tudhatjuk ugye, hogy a Silva, Kimpembe duó megrögzött bekkek a védelemben, viszont Meunier és Alves az akiken sok fog múlni. Előző mérkőzésen ugyan D. Alves egy védekező középpályás posztot töltött be, viszont látható volt, hogy a brazilnak nem igazán “feküdt” ez a kötött játékrendszer. Egy szó, mint száz ma a vendégeken rengetegen fog múlni és kiindulva abból, hogy kiesett két gólerős támadójuk is, várhatóan nem most akarnak majd megváltást okozni, főként nem az a Manchester Utd. ellen, akik az edzőváltás óta robognak és 11 mérkőzést követően is veretlenek.

A Manchester United O.G. Solskjaer kinevezése óta még veretlen. A norvég tréner kikéri régi edzője véleményét, ráadásul a támadó futballt preferálja, viszont nem elfelejthető a védelem munkássága is, hiszen de Gea és a védelem munkássága sem.

Így adott a kérdés, hogy ma is megtartja a veretlenségét a Manchester United, avagy egy tartalékos PSG-vel szemben beleszaladnak egy kisebb pofonba? Mi előbbire tennénk le a voksunkat és véleményünk szerint ugyan elől nehéz lesz pótolni Neymar és Cavani hiányát, viszont Di Maria és Mpabbé sokat tehet azért, hogy legalább egy gólt szerezzen legalább az együttes. Mindezek mellet bíznánk abban is, hogy a Manchester hazai pályán továbbra is tudja hozni azt, amit láthattunk tőlük és legalább 2 gól mellett egy biztonságos (Hazai, vagy döntetlen – kétesély) opcióval kötnénk fogadást a mérkőzésre. Ezt a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opciójával hoztuk létre. Akiknek erre nincs lehetőségük, akkor alacsonyabb téttel (1 egység) a Manchester United győzelmét ajánljuk.

Manchester United – PSG (21:00)
Tipp:Manchester United , vagy döntetlen + Több, mint 1,5 gól (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: