Prémium szolgáltatás: Orlando Magic – Houston Rockets

A napunk zárásaként egy NBA mérkőzést osztunk meg, ahol ismét egy speciális opcióval készültünk.Ezen kívül sem más NBA, sem NHL elemzések nem kerülnek megosztásra! Ezért egyben osztjuk meg a proj. score-kat.

NBA PROJ. SCORE:
ORL-HOU 105-111
DAL-GSW 106-113
DEN-POR 114-108
LAL-CLE 111-109

NHL PROJ. SCORE:
WPG-ANA 3,4-2,3
NYR-CLB 2,4-2,9
NYI-TB 2,9-4,2
VAN-FLO 3,1-3,2
CAL-ARI 3,4-2,5

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Orlando Magic – Houston Rockets I

A mostani találkozón ismét egy “speciális” opcióval érkeznénk és megfigyelve a Rockets mérkőzéseket ez teljesen egyértelmű. Mielőtt jönne a kérdés, nem most nem Harden, mert egy az idegenben játszanak, kettő már-már emberfeletti opciókon lehet az ő átlagaira fogadni. Viszont most is kaptunk egy alacsonyabb line-t amire, mint a szim. rendszer, mint a mi elképzelésünk alapján “muszáj” fogadni. A Rockets utóbbi időben ahogy már több elemzésben is leírtuk bomba formában, szinte napról-napra egyre több ponttal lehet az esetükben kalkulálni és legutóbb is megmutatták, hogy 141 pontig is eltudnak jutni egy magasabb fokozatra kapcsolva. A mai ellenfelük ellen viszont őrültség lenne fogadni, ha kimeneteleket tekintjük, hiszen a Magic utóbbi időben hazai pályán elkapta a fonalat és legutóbbi 3 mérkőzésén a Celtics, Pistons és a Raptors ellen is nyerni tudtak. Ami másik biztos pont, hogy a hazai csapat győzelmeinek döntőrésze annak tudható be, hogy végre felvállalják elől a játékot. A Rockets teljesítményét senkinek sem kell bemutatni, ha ma is Harden elkap egy jobb formát, akkor itt 120-130 pont közt is zárhatnak. Ezért mi ismét az overt húznánk meg a mérkőzésükön alacsony téttel! A szim. rendszer egyébként 105-111-re várja a mérkőzést, ami nekünk megfelelne. Úgyhogy jöjjön az over opció, amit 209,5 értéken fogadunk meg!

Orlando Magic – Houston Rockets (00:00)

Tipp:Több, mint 209,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,57 “C”  kategória Tét: 2 egység