b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: M. Marterer – P.H. Herbert esélylatolgatás

Herbertre már több alkalommal ajánlottam fogadást és most is nagy érték van a francia teniszező játékában! (Fotó : Getty Images)

Elindult végre a 2019-s teniszszezon is és ahogy már több podcast sorozatban is, illetve telegramon, facebookon és a weboldalunkon is kommunikáltuk új partner segítségével hozzuk meg az évben a tenisz tippjeinket. Kezdetben csak alacsony tétekkel fogunk kalkulálni, meglátjuk, hogyan is működik a partnercég rendszere, akik ellentétben a megszokott szimulációs rendszerrel, esélyeket adnak %-s formában, illetve érvelnek xy teniszező mellett. Essünk neki..


I M. Marterer – P.H. Herbert I

A szimulációs rendszer alapján az esélyeket tekintve Marterer sikerére 38,7%, míg Herbert sikerére 61,3%-s értéket adtak meg. Gyakorlatilag rövid elemzést kaptam ma kézhez, amiben az volt olvasható, hogy a fromán kívüli Thiem ellen remekül és magabiztosan kezdő Herbert számára nem lehet akadály, az amúgy gyengébb képességű és kemény borításon nem igazán remeklő Marterer. A német sikere ellen kiemelték azt is, hogy egész tavalyi évben szinte minden egyes tornáról már az 1. fordulókban búcsúzni kényszerült, illetve többször is még szettet sem nyert. Most Dohában jól kezdett és már 3 győzelemnél tart, ami fáradtságához is vezethetne akár, de látható volt, mint Arnaboldi, mint Trungelliti, hogy nem ő irányította a mérkőzést. Az argentin elleni mérkőzést szemléltetik, amelyben látható volt, hogy az első szettben 6-4-re veszített, majd Trungelliti többször belehibázott az adogatásaiba, ami döntően befolyásolta a mérkőzést. Na most Herbert pontosan az adogatójátékáról híres, illetve kiemelendő az is, hogy a francia teniszező kiváló szezont zárt kemény borításon 2018-ban. Úgyhogy a rendszer alapján több, mint 60% esély vár Herbert sikerére, ami számunkra is, nézve a statisztikákat várható opció. Úgyhogy fogadást kötnénk a francia teniszező sikerére és ahogy már az elemzés elején is említettem “C” kategóriába fogunk fogadni itt még a szezon elején.

M. Marterer – P.H. Herbert (16:30)

Tipp:P.H. Herbert (A mérkőzés győztese) odds: 1,60 “C” kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: