b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : M. Kukushkin – U. Humbert

Napunk zárásaként egy ATP mérkőzésre készülünk. A pályán az a Humbert lesz, akivel az előző pár napban rendre sikerült profitálnunk, most egy rizikósabb opcióval készültünk, de van érték bőven a választásunkban.


I M. Kukushkin – U. Humbert I

A Marseillei tornán gyakorlatilag már az elődöntőknél járunk és Humbertnek köszönhetően eddig profitálunk a francia ATP-n. Ma azzal a Kukushkinnal találkozik, aki 25 helyezéssel előrébb rangsorolt. De továbbra is figyeltük a francia fiatal játékát és számunkra nincs kérdés. A tornán két alkalommal volt már underdog, akkor is 2-0-s eredményekkel zárt a francia, de a tegnapi “kötelezőt” is abszolválta és 6-3,6-3-al zárta a meccset. Kukushkin számára könnyebb volt a sorsolás, hiszen Kudla, Shapovalov és Rublev ellen tudott nyerni a kazah, majd ma lesz talán a legnehezebb mérkőzése a tornán. Szoros mérkőzésre számítunk, viszont nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy Kukushkin lassú ezen a borításon. Remek adogatásai vannak, illetve jól irányít, viszont Humbert mellett szól, hogy gyors, erős ütései vannak és ezáltal hamar áttudja venni az irányítást még fogadóként is.

Humbert remekül szerepel az évben rendre hozza a győzelmeit és tornát is nyert. Coric ellen minket meggyőzött és mi innentől az egész szezon során fogjuk favorizálni a francia fiatalt. Kukushkin sincs rossz szezonban, viszont többször búcsúzott már kemény borításon jobb teljesítményű és a gyorsabb játékot favorizáló teniszezők ellen. 

Ezért mi azt mondjuk ezen a mérkőzésen, hogy Humbert a maga gyors játékával megnehezítheti a kazah teniszező dolgát, aki ellen szólhat a kora is, ami a lassúságához vezet. Ezért Humbert ma is a favorit és látható, hogy a fogadóirodák is csökkentik a szorzót a sikerére, úgyhogy érdemes alacsony téttel megpróbálni a francia sikerét.

M. Kukushkin – U. Humbert (15:00)

Tipp: U. Humbert (A mérkőzés győztese) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: