b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: M. Kukushkin – Fucsovics M. esélylatolgatás

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

A teniszrészlegünk ismét jelentkezik és egy “B” kategóriás elemzést teszünk közzé Fucsovics Márton összecsapásán. Előzőleg Fognini ellen óriásit játszott a magyar teniszező és most ismét előtte az esély, hogy bizonyítson!


A találkozón mi úgy érezzük, hogy nagy derbi alakulhat ki, viszont a mai ellenfele Marcinak roppantul higgadt és kiváló mentális, illetve technikai képességekkel ellátott teniszező. Kukushkin mérkőzéseire élőben fogadok már 2. napja és láttam, hogy szervál a Kazahsztáni és engem meggyőzött. Marci is iszonyat jobbossal rendelkezik és rendre kiválóan hozza a szerváit, bár Fognini ellen voltak gyenge pontjai a teniszezőnek. Kíváncsian várom a találkozót, viszont ahogy már az utóbbi időben hallható is, van egy kisebb sérülése Fucsovicsnak, ami ma kapóra jöhet. Kukushkin kiválóan adogat, ezen kívül pedig rendkívül precízen képes a fogadásra. Mindkét teniszező a végét járja és folyamatosan fáradtabbak. Szerintem ma nincs kérdés, Marci remek teniszező, viszont a Fognini meccs után, illetve látva Kukushkin játékát, hogy milyen nehéz elvenni az adogatásait én úgy érzem, hogy behúzza ma is a kazah. Illetve ha megfigyeljük Marci átlag tornáit, ilyenkor szokott búcsúzni egy-egy tornától a magyar teniszező.

M. Kukushkin – Fucsovics M. (13:00) Tippmix kód: 39437 H
Tipp:M. Kukushkin (A mérkőzés győztese) odds:1,75 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: