Prémium szolgáltatás : M. Bachinger – U. Humbert

A napunk zárásaként egy teniszmérkőzésre gondoltunk, ahol egy ismerősre ajánlanánk fogadást “C” kategóriába sorolva.


I M. Bachinger – U. Humbert I

Humberttel Gulbis ellen sikerült profitálnunk, már akkor is tetszetős volt a játéka, majd ezt követően Coric elleni mérkőzését végig figyelemmel követtük, hogy a francia fiatal vajon képes lesz a horvát ATP 13. helyezett ellen is legalább egy szettet nyerni. Nem kellett sok idő, már az első pár game után magabiztosan irányította a mérkőzést Humbert és a maga lazaságával 2-0-val kiütötte Coricot. Most pedig az a Bachinger lesz az ellenfele, aki már a 4. fordulón van túl itt Marseille-ben, ami egyrészről a mi malmunkra hajthatja a vizet, hiszen fáradtabb lehet a mai ellenfelénél.

Humbert remek évet zárt az előző évben, amiről már az előző elemzésünkben is beszéltünk. 2019-ben már tornát nyert és itt Marseilleben két nagy öreget is búcsúztatott már, a hazai közönség nagy kedvence.

Kiindulva ezen adatokból számunkra nincs kérdés. Bőven benne lehet a pakliban egy szoros meccs, hiszen egy gyengébb képességű Verdascot láttunk tegnap, akit 2-0-val vert a német teniszező. De ezt megelőzően Darcis ellen nem volt a legmeggyőzőbb. Ezért élnénk a kínálkozó lehetőségekkel és remélhetőleg Humbert továbbjut ebből a párosításból!

M. Bachinger – U. Humbert (15:30)

Tipp:U. Humbert -1,5 game (Game hendikep) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység