b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Lyon – Sahtar Doneck esélylatolgatás

Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

Tegnap a lengyel listavezető nemvárt módon 4-0-s pofonba szaladt bele, ma viszont folytatódik a Bajnokok Ligája kupasorozat, amely a csoportkörök 2. fordulójához ért. Egy találkozót választottunk ki a kínálatból és egy “B” kategóriás ajánlást teszünk közzé!


A mérkőzésen egy ígéretes és igencsak izgalmasnak tűnő párharcra számítunk. Lyon – Sahtar Doneck kettős fog egymással találkozni és követve az előző mérkőzését a két csapatnak, illetve végig nézve a statisztikákat egyetlen egy opció jutott az eszünkbe. A francia csapat 2-1-s sikert ér el óriási meglepetésre a Manchester City otthonában, míg a Sahtar Donyeck hazai pályán 2-2-s döntetlennel zárt a Hoffenheim ellen. Lényegében mindkét oldalon megvannak a kulcsfontosságú játékosok, akik képesek lehetnek döntően befolyásolni a mérkőzés kimenetelét. Ma egyértelműen a franciák az esélyesebbek, viszont az ukránok számára továbbra is beválni látszik a brazil-ukrán kombináció. A csapatba Moraes, Taison, Maycon hármasra lehet számítani a gólszerzés terén. A Lyon oldaláról Fekir, Depay, Cornet hármastól várhatjuk a gólokat és várhatóan hazai pályán dominálni fog a francia együttes. Lényegében mindkét csapat szezonját nyomom követjük és az előző mérkőzésen a BL-ben is meggyőztek minket, úgyhogy mi úgy érezzük, hogy ma sem fogja egyik fél sem könnyen odaadni a pontokat, ráadásul a franciák védelme igencsak sebezhető. Tehát kalkulálunk a gólokkal és behúztuk a gólváltást erre a mérkőzésre.

Lyon – Sahtar Doneck (2-2) Tippmix kód: 18901 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: