b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Lulea – Växjö

A napunk zárásaként egy jégkorongelemzésre gondoltunk, ahol lényegében egy külföldi forrás elemzésére hagyatkoznánk és arra a tényezőre, amit láthattunk az előző két mérkőzésen is.


I Lulea – Växjö I

A svéd SHL rájátszásban már a 3. fordulónál tartanak a csapatok, ahol 2-0-ra vezet a Lulea. Lényegében hazai pályán jól teljesít a csapat, míg a Växjö idegenben botladozik, ráadásul gyengének mondható a védelmük. A külföldi elemzőportál kiemelte, hogy a vendégek csapatából továbbra is hiányzik egy kulcsfontosságú védő, illetve a harmadik legeredményesebb támadójuk is.

Az előző két mérkőzésen a 3-1, illetve 4-5-s eredmények születtek és mindkét alkalommal győzni tudott a Lulea. Ami biztos, hogy a 3. fordulóban bebiztosíthatja az előnyét a Lulea és hazai pályán rendre képes jó eredményeket elérni az együttes. A Växjö idegenben 26 fordulót követően 6-0-5-15-s mérleggel rendelkezik.

Lényegében ez a fogadásunk alapja és látva a Lulea hazai teljesítményét, illetve ismerve a vendégek idegenbeli mutatóit nincs kérdés. A Växjö mindössze 6 győzelmet ért el idegenben, míg a Lulea otthon remek teljesítményre képes ráadásul 2. helyen végzett az alapszakaszban. Úgyhogy várható a győzelmük és bíznánk a külföldi elemzőportál által is ajánlott hazai győzelemben.

Lulea – Växjö (19:00) 
Tipp:Lulea (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: