Prémium szolgáltatás : Lulea – Växjö

A mai napunk nyitásaként egy svéd jégkorongmérkőzésre gondoltunk, ahol a Lulea – Växjö kettős mérkőzik meg egymással. A Play off köröket tekintve ez már az 5. forduló, ahol a Lulea 3-1-s előnyre tett szert.


I Lulea – Växjö I

A Lulea csapatával a 03.26-án profitáltunk és most ismét itt a lehetőség, hiszen hazai pályán szerepelnek ismét, ráadásul egy győzelemmel tovább is jutnak. Amit már az előző elemzésben is leírtam, hogy a vendégek idegenben pocsékul teljesítenek és lényegében az előző találkozón is 2-2-s döntetlent értek el, hiába játszott a Växjö otthon. Ezt követően persze már 50-50% és minimális dolgokon múlik a győzelem és a végén a Växjö nyert 3-2-re.

Az 5. mérkőzéshez érve a Lulea felteheti az i-re a pontot és erre minden esélyük adott. Mindkét hazai mérkőzésen két vagy több gólos sikerrel zártak és véleményünk szerint az idegenben mindössze 6 győzelmet számláló Växjö ma sem okozhat problémát a hazaiaknak.

Érdemes tehát fogadást kötni ismét a Lulea csapatára, akikre most “B” kategóriás ajánlást publikálunk. Lényegében ma tényelegesen minden a hazai sikernek áll. Idegenben is mindkét találkozón legalább egy döntetlent elértek, ebből egyszer nyertek, egyszer buktak. Viszont hazai pályán 3-1, illetve 4-0-s sikerrel zártak. Úgyhogy nincs kérdés számunkra és a mérkőzés végén szerintünk a hazaiak örülhetnek és továbbjutnak a következő fordulóba.

Lulea – Växjö (18:00) 
Tipp:Lulea (A mérkőzés győztese) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység