b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Lube Civitanova – Din. Moszkva

A két csapat 2-2-s eredménnyel érkezik az utolsó fordulóhoz és eldől, hogy ki lesz a bajnok. Annyi szent, hogy nem egy unalmas mérkőzést láthatunk, de nem tudom elképzelni, hogy a Perugia kiengedje a kezéből ezt a bajnoki címet. (Fotó : Getty Images)

A röplabda rovatunk ismét jelentkezik és tegnap ugyan az underdog Chaumont nem tudott profitot hozni számunkra, a “B” kategóriás elemzésünk jött. Ma ismét egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk, amiben a 3-0-tól a 2-3-ig bármi megtörténhet.


I Lube Civitanova – Din. MoszkvaI

Az első mérkőzésen a Lube egy remek véghajrával harcolta ki a győzelmet a Moszkva vendégeként, viszont nem elfelejthető az, amit láthatunk a statisztikákból, hogy az orosz csapat egyenrangú ellenfél volt végig a találkozón. Ami biztos, hogy a Din. Moszkva második legjobbként jutott tovább a 2. helyezett csapatok közül, ami önmagában beszédes adat, ráadásul 6 mérkőzésen 13:6-s szettarányt alakítottak ki.

A Lube 6-0-s mutatóval jutott be a rájátszásba és mindössze 3 szettet buktak 6 mérkőzést követően, de az erősebb Kozle ellen 2 szettet is odaadtak. Az előző találkozón azért az alulértékelt orosz csapat megizzasztotta az olaszokat.

Mindent egybevéve az előző találkozón jól teljesítettek az oroszok és ma egy jó kezdettel akár izgalmassá is tehetik a mérkőzést. Az biztos, hogy ha az első 2 szettben nyer a Lube akkor úszik az ajánlásunk, hiszen tét nélkülivé válhat ezáltal a mérkőzés. Egy orosz csapat viszont nem arról híres, hogy könnyedén feladná, úgyhogy 1 szettet szerintem várhatunk ma is a vendégektől, amelyre 2,00-ért bátran lehet fogadást kötni.

Lube Civitanova – Din. Moszkva (20:30)

Tipp:Din. Moszkva +2,5 szett (Szett hendikep) odds: 2,00 “C”  kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: