b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : LKS Lodz – Chemik Police

Ma hajnalban sajnos az NBA ajánlások nem hozták a várt profitot, de így sincs ok aggodalomra, hiszen messze a nap vége. Az első prémium elemzésünk esetében egy lengyel női röplabdamérkőzést szemeltünk ki a kínálatból.


I LKS Lodz – Chemik Police I

A találkozóra érdemes mihamarabb fogadást kötni, hiszen a bet365 portál még 1,61-s szorzón adja a mérkőzést, viszont az Unibet időben kapcsolt és már 1,40-s határig süllyesztették a vendégek szorzóját. Ami számunkra érdekes is, hiszen a Chemik 21 mérkőzés alatt mindössze 2 vereséggel “büszkélkedhet”, ráadásul az együttes óriási morális fölénybe lehet a mai ellenfelével szemben. A Chemik előző héten megnyerte a lengyel kupát!

A két együttes egymás elleni eredményei igencsak beszédesek, hiszen 2016 óta 8 alkalommal találkoztak a felek és minden egyes alkalommal a Chemik Police volt a győztes fél. A 2018/2019-s szezonban eddig egyszer találkoztak, akkor 3-0-ra nyert hazai pályán a Chemik.

A kupán a második legerősebb lengyel női csapatot a Rzeszow együttesét 3-0-val verte a Chemik a döntőben. Ez az együttes pedig 3-1-el ütötte ki a LKS Lodz csapatát a kupából. Ami szintén látható, hogy az utóbbi 5 mérkőzésén a Lodz mindössze 1 alkalommal tudott nyerni, míg a Chemik ellenállhatatlanul játszik és vereség alig van az eredmény felületen. Úgyhogy, a kupagyőzelem után ma is benne lehet, hogy a Chemik nyerni tud. Statisztikák erre hajaznak és vélhetően a mérkőzés kezdetéig zuhanni fog a szorzó, úgyhogy figyeljetek!

LKS Lodz – Chemik Police (04:00)

Tipp:Chemik Police (A mérkőzés győztesee) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: